Til august skal jeg til bryllup ved min dejlige veninde Line og jeg glæder rigtig meget. Jeg er bare ikke helt på plads med en kjole endnu. Mest fordi jeg har virkelig svært ved at beslutte mig.
Sidste år ved denne tid bloggede jeg også om valg af kjole til et forestående brylllup. Se her og her.
Sidste år valgte jeg en mellemlang kjole fra mint & berry, så i år kunne jeg godt tænke mig en maxikjole. Det gør bare et eller andet ved kjolen, når den får længde på, så bliver man ligesom lidt mere "fin", synes jeg.
Lige nu overvejer jeg en maxikjole i en blå nuance og jeg har snævret feltet ind til disse tre. Jeg forestiller mig at style dem med en farverig (mønstret/blomstret) blazer for at få lidt kulør på.
Hvad synes I?
torsdag den 26. juni 2014
tirsdag den 17. juni 2014
Madplan uge 25
Jeg blev opfordret af sødeste Line til at starte op med at skrive mine madplaner her på bloggen igen. Jeg laver stadigvæk madplan hver uge, jeg er er bare ikke så god til at få dem lagt på bloggen. Det er jo en skam, hvis I gerne vil læse dem og inspireres af dem.
Her får I så denne uges madplan.
Madplan uge 25
Mandag: Vi spiser hver for sig
Tirsdag: Kyllingestykker, grøntsager og grov pasta med flødeostsovs
Onsdag: Laksedeller med bulgursalat med granatæble og feta. Hjemmerørt dressing.
Torsdag: Hakkebøffer, bulgursalat med granatæble og feta samt lynkogt broccoli
Fredag: Kyllingeoverlår med honning og sesam, fennikelsalat og mangosalat med chili (måske som her)
Lørdag: Vi spiser ikke hjemme
Søndag: Grill (bl.a. oksekødspølser), majskolber, grøn salat og mangosalat med chili
Her får I så denne uges madplan.
Madplan uge 25
Mandag: Vi spiser hver for sig
Tirsdag: Kyllingestykker, grøntsager og grov pasta med flødeostsovs
Onsdag: Laksedeller med bulgursalat med granatæble og feta. Hjemmerørt dressing.
Torsdag: Hakkebøffer, bulgursalat med granatæble og feta samt lynkogt broccoli
Fredag: Kyllingeoverlår med honning og sesam, fennikelsalat og mangosalat med chili (måske som her)
Lørdag: Vi spiser ikke hjemme
Søndag: Grill (bl.a. oksekødspølser), majskolber, grøn salat og mangosalat med chili