Ellers prøver jeg at skabe lidt sommerstemning med klassisk kold kartoffelsalat og grillmad. Sidst vi planlagde at grille stod det ned i stænger, så vi endte med at lave det på pande/ i ovn. Vi satser på bedre vejr i denne uge. Fredag og lørdag kan nemt byttes rundt, hvis vejret ikke er helt på vores side.
Madplan uge
22
Mandag: Rester fra weekenden - svinemørbrad i fad
Tirsdag: Fuldkornspirogger med oksekødsfyld (fra fryseren) og gnavegrønt (jeg skal tidligt til spejdermøde)
Onsdag: Rabarberkylling med brune ris og grøn salat (en gæst spiser med)
Torsdag: Jeg spiser nok ikke hjemme. Kæresten får rabarberkylling fra dagen før
Fredag: Vi griller, hvis vejret er til det. Tilbehør: Hjemmelavet kartoffelsalat og grøntsagsspyd
Lørdag: Frikadeller med kold kartoffelsalat fra fredag og nye grønne asparges
Søndag: Vi skal til fødselsdag til frokost, så der er ikke planlagt noget aftensmad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.