onsdag den 12. juni 2013

Inspiration til aftensmad #2

Så kommer der igen et indlæg med inspiration til aftensmad. Der er både svin, fisk og kylling, så der er lidt til enhver smag. Alle retterne har også været nævnt i en madplan. Hvad skal I have til aftensmad i dag?

Perlespeltsalat med blancherede grønne asparges, blancheret broccoli, forårsløg, cherryomater, rød peber, agurk og feta. Hertil grillet nakkekotelet og grøntsagsstave med hjemmerørt dip.

En sommerklassiker! Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat og nye grønne asparges.

Pizza med fuldkornsbund og røget laks, spinat, store tomatskiver og forårsløg. Smurt med creme fraiche istedet for tomatsovs og drysset med revet ost. Hertil en grøn salat med avocado, agurk, cherrytomat og radisser.

Pastaret i fad med kyllingestykker, broccoli, forårsløg, squash, hakket tomat (dåse) og madlavningsfløde. Toppet med revet ost og serveret med....
....gulerodsråkost med rosiner, solsikkekerner og citronsaft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.