mandag den 24. juni 2013

Madplan uge 26

Ferien nærmer sig og jeg synes, at vores uger er fyldt helt ud med arrangementer, der skal nås inden ferien sætter ind og Danmark går i dvale. Således er denne uge godt pakket med studenter-festligheder og det bliver kun til tre gange aftensmad, der skal laves i parcelhuset.
I forrige weekend skulle vi lave pizzaer i Weberen og det lykkedes ikke rigtig (heldigvis blev de gode i ovnen), så måske gør vi et nyt forsøg på søndag. Det afhænger helt af dagsformen efter brylluppet hos gode venner lørdag.

Madplan uge 26
Mandag: Svigerinden bliver student og skal fejres
Tirsdag: Pastasalat med helstegt kyllingebryst, rucola fra haven og groft brød
Onsdag: Jeg skal til studenterfest hos en ven
Torsdag: Tunsteaks med ovnkartofler og frisk salat fra haven
Fredag: Svigerinden har dimission og studenterkørsel, så vi spiser nok ikke hjemme
Lørdag: Vi skal til bryllup
Søndag: Pizzaer på bagesten (måske i grillen) med frisk salat fra haven

I sidste uge fik vi lækre gourmet hotdogs med gode grillpølser og lækkert hjemmelavet tilbehør; syltede rødløg (så fine pink), agurkesalat, rørt remoulade og hjemmebagt brød. Virkelig lækkert, men efter sådan en enkelt "hotter med det hele" er man godt mæt!

2 kommentarer:

  1. mmmh, der er altså ikke noget som en god hotter ;)!

    SvarSlet
    Svar
    1. Og disse er altså bare gode! Opskriften på brød og rødløg er fra valdemarsro.dk. Det tager lidt tid, men det er det hele værd :)

      Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.