Så er der en madplan for ugen klar. Jeg holdt forsinket fødselsdag i weekenden. Jeg fyldte nemlig 30 år i august og havde derfor inviteret hele familien til brunch i går formiddags. Vi har en del pålæg og brød tilovers, så aftensmaden mandag bliver rugbrødsmadder med diverse lækkerier. Der er ingen grund til at lade så meget mad gå til spilde og flere af gæsterne fik også nogle rester med hjem.
Tirsdag gæster vi svigermekanikken og der er vi blevet lovet madpandekager med kødfyld.
Søndag lader vi stå fri til rester eller impulsive planer.
Mandag: Rugbrødsmadder med rester fra fødselsdag
Tirsdag: Vi spiser hos svigerforældrene
Onsdag: Stegt kyllingefilet, stegt spidskål med broccoli og kikærtesalat med tomater og grøn pesto
Torsdag: Pastasalat med stegte kyllingestykker fra onsdag
Fredag: Hakkebøffer med halve bagekartofler i ovnen og grøn salat
Lørdag: Svinemørbrad i fad med blomkål/gulerodmos og bønnefritter
Søndag:
Tirsdag gæster vi svigermekanikken og der er vi blevet lovet madpandekager med kødfyld.
Søndag lader vi stå fri til rester eller impulsive planer.
Mandag: Rugbrødsmadder med rester fra fødselsdag
Tirsdag: Vi spiser hos svigerforældrene
Onsdag: Stegt kyllingefilet, stegt spidskål med broccoli og kikærtesalat med tomater og grøn pesto
Torsdag: Pastasalat med stegte kyllingestykker fra onsdag
Fredag: Hakkebøffer med halve bagekartofler i ovnen og grøn salat
Lørdag: Svinemørbrad i fad med blomkål/gulerodmos og bønnefritter
Søndag: