mandag den 25. september 2017

Børnevenlig madplan uge 39

Så er der en madplan for ugen klar. Jeg holdt forsinket fødselsdag i weekenden. Jeg fyldte nemlig 30 år i august og havde derfor inviteret hele familien til brunch i går formiddags. Vi har en del pålæg og brød tilovers, så aftensmaden mandag bliver rugbrødsmadder med diverse lækkerier. Der er ingen grund til at lade så meget mad gå til spilde og flere af gæsterne fik også nogle rester med hjem.
Tirsdag gæster vi svigermekanikken og der er vi blevet lovet madpandekager med kødfyld.
Søndag lader vi stå fri til rester eller impulsive planer.

Mandag: Rugbrødsmadder med rester fra fødselsdag
Tirsdag: Vi spiser hos svigerforældrene
Onsdag: Stegt kyllingefilet, stegt spidskål med broccoli og kikærtesalat med tomater og grøn pesto
Torsdag: Pastasalat med stegte kyllingestykker fra onsdag
Fredag: Hakkebøffer med halve bagekartofler i ovnen og grøn salat
Lørdag: Svinemørbrad i fad med blomkål/gulerodmos og bønnefritter
Søndag:

3 kommentarer:

  1. Lyder lækkert :-) Hvordan laver du kikærtesalaten?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Trine. Kikærtesalaten er meget nem:
      Tørrede kikærter udblødes i vand i køleskabet i minimum 24 timer (kan holde sig i op til en uge i køleskab, hvis vandet skiftes hver dag)
      De rå udblødte kikærter blandes med skårede cherrytomater, rød peber og grøn pesto.
      Jeg syntes, kikærterne smager bedst, når de ikke koges. De har et lækkert bid og smager lidt henad nødder. Malou og manden kan bedst, lide når de bliver kogt i 20 minutter (efter udblødning), så bliver de blødere og mere melede (og kedelige i smagen efter min mening)
      Jeg har gerne sådan en skål med udblødte kikærter stående i køleskabet i en uges tid, så kan jeg tage til min madpakkesalat og til aftensmad.

      Slet
    2. Tak! Det mã prøves :-)

      Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.