fredag den 17. marts 2017

Smukke arvestykker

Da Malous oldemor døde i januar arvede vi bl.a. en del smukke teaktræsmøbler. Vi har nænsomt vasket dem ned og efterfølgende olieret dem og vi er virkelig blevet glade for resultatet. De står simpelthen så flot hjemme hos os.
Nu er jeg jo ikke boligblogger og har heller ingen intentioner i den retning, men vi er rigtig glade for vores nye møbler, så derfor vil jeg alligevel dele dem med jer.
Vi arvede en smuk skænk med glaslåger og også de to udgåede Le Klint lamper, der står ovenpå skænken. Vi havde en bogreol i stuen vi længe havde været trætte af, fordi den altid så så rodet ud. Vi var dog i tvivl om, hvad vi ville have i stedet. Skæbnen bestemte for os og vi flyttede bøger og bogreol i kælderen, så vi kunne få plads til den flotte teaktræsskænk i stedet. 
Skænken komplementerer også vores nye spisebord og spisebordsstole, som vi købte i november, rigtig fint.Vi arvede også en rigtig flot kommode, som vi har stillet ind i soveværelset, hvor den passer rigtig godt sammen med de to sengeborde, vi også arvede. Le Klint lampen med den grønne keramikfod kommer også fra oldemor.
Vi har i to år manglet sengeborde, fordi vi ikke kunne beslutte os for, hvad vi ville have. Nu har vi to flotte sengeborde i teaktræ med fine små skuffer. 
Jeg syntes, det er fantastisk at oldemors ånd kan leve videre hjemme hos os, så vi aldrig glemmer hende.


2 kommentarer:

  1. Virkelig flot! Elsker teak, især når det er "ægte" og originale møbler. Arvegods er skønt fordi historien er lige så vigtigt som møblet :-)

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...