tirsdag den 28. november 2017

LEGO Duplo test

Vi har igen været så heldige fået lov til at teste noget igennem Buzzador. Denne gang er det Malou, der har testet LEGO Duplo.
Vi har VIRKELIG meget Duplo herhjemme og det er noget, Malou leger rigtig meget med og det har hun gjort siden hun var omkring et år gammel. Nu er legen mere nuanceret og de små figurer kører bil, fodrer dyr og bor i hjemmebyggede huse.Den pakke vi har testet, hedder Min Første Karrusel 10845 og koster 230 kr.
Pakken består af tre LEGO figurer, en lille fugl, en plade, to cupcake-forme, nogle byggeklodser og en parasol. Desuden også et stort og fire små tandhjul, som sammen danner en lille karrusel, der drejer rundt, så Duplo-børnene kan få en drejetur i cupcakeformene.
Tandhjulene sidder ikke fast, men ligger på pladen og det har Malou (2,5 år) lidt svært ved at finde ud af, da LEGO normalt sidder fast på pladen, når vi bygger.


Det kræver god finmotorik for de små fingre at dreje karrusellen forsigtigt uden at drejepinden i midten går fra hinanden. Det er rigtig god øvelse i rolige bevægelser for de små, men det gør også at Malou ikke kan bygge det uden hjælp. Jo flere gange vi har leget med det, jo nemmere bliver det for hende at bygge den selv.
Jeg syntes at ideen med tandhjulene er rigtig god, da børnene igennem leg, lærer de helt grundlæggende principper for mekanik og bevægelse. Det varmer i mit ingeniør-hjerte.
Det gør heller ikke noget, at det er svært for Malou at bygge karrusellen, da leg gerne må udfordre de små på forskellige måder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...