Det er sæson for æbler, og det er oplagt at lave en masse søde desserter og snack af dem, men man kan også bruge dem i madlavningen. Jeg bruger bare helt almindelig æbler fra svigermors have til både fadet og salaten. Det er god efterårsmad!
Kylling i fad med æble og cider
Fire personer
Ingredienser
4 kyllingebrystfileter
2 - 3 æbler
1 aubergine
2 løg
3 dl. æblecider
5 dl. madlavningsføde
Fedtstof
Tilbehør
Brune ris og avocado-æblesalat
Fremgangsmåde
Del kyllingefileterne i tre og svits dem brune i fedtstof på panden. Placer kyllingestykkerne i et fad.
Skær æblerne i både og i tynde skiver og svits i fedtstof på panden. Læg de brunede æbler i fadet med kylling.
Skær aubergine i små tern og løg i halve tynde ringe. Steg aubergine og løg godt i fedtstof.
Tilsæt cider og lad det koge godt ind. Drik evt. et glas cider imens du venter :)
Tilsæt madlavningsfløde og kog saucen op, inden det hele hældes i fadet.
Placeres i varm ovn på 200 grader i ca. 30 min.
Serveres f.eks. med brune ris og avocado-æblesalat.Velbekomme!
Uh, det ser lækkert ud - og godt at høre, at turen til London var god (:
SvarSlet- Anne
Tak Anne :)
Slet