torsdag den 3. oktober 2013

Kylling i fad med æble og cider || Opskrift

Det er sæson for æbler, og det er oplagt at lave en masse søde desserter og snack af dem, men man kan også bruge dem i madlavningen. Jeg bruger bare helt almindelig æbler fra svigermors have til både fadet og salaten. Det er god efterårsmad!


Kylling i fad med æble og cider
Fire personer

Ingredienser
4 kyllingebrystfileter
2 - 3 æbler
1 aubergine
2 løg
3 dl. æblecider
5 dl. madlavningsføde
Fedtstof

Tilbehør
Brune ris og avocado-æblesalat

Fremgangsmåde
Del kyllingefileterne i tre og svits dem brune i fedtstof på panden. Placer kyllingestykkerne i et fad.
Skær æblerne i både og i tynde skiver og svits i fedtstof på panden. Læg de brunede æbler i fadet med kylling.


Skær aubergine i små tern og løg i halve tynde ringe. Steg aubergine og løg godt i fedtstof.


Tilsæt cider og lad det koge godt ind. Drik evt. et glas cider imens du venter :)


Tilsæt madlavningsfløde og kog saucen op, inden det hele hældes i fadet.
Placeres i varm ovn på 200 grader i ca. 30 min.


Serveres f.eks. med brune ris og avocado-æblesalat.Velbekomme!


2 kommentarer:

  1. Uh, det ser lækkert ud - og godt at høre, at turen til London var god (:

    - Anne

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...