Uanset hvad, så vil jeg ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul!
tirsdag den 24. december 2013
Glædelig jul
Så blev det jul. December er gået rigtig stærkt for mit vedkommende, for jeg har fået nyt arbejde. Jeg har forsømt bloggen og det er jeg rigtig ked af. Jeg har en masse halvfærdige indlæg liggende og jeg håber, at jeg kan bruge juleferies på at få udgivet nogle af dem.
tirsdag den 3. december 2013
Hjemmelavet rystekugle
Rystekugle, snekugle... kært barn har mange navne. Det er sæson for julekrearier og denne er en af mine favoritter. Det tager ikke så lang tid og alle kan være med. Ja, og så er der jo glimmer i og det kan man jo aldrig få for meget af vel?
Materialer:
Rengjorte syltetøjsglas uden etiketter med låg
Vandfast lim (f.eks. limpistol)
Julefigurer (i plast eller andet vandfast)
Glycerin ½ - 1 tsk. pr. rystekugle
Vand
Glimmer/sne/pailletter
Evt. maling, maskingtape
Fremgangsmåde:
Vælg en julefigur og lim den fast indeni låget fra syltetøjsglasset. Pynt evt. bunden rundt om figuren med mindre dele, der limes fast eller mal bunden med vandfast maling. Lad tørre.
Fyld syltetøjsglasset med vand, glycerin og glimmer, sne, pailetter. Pas på, at der ikke kommer for meget "fyld" i vandet, da det så bliver for grumset og svært at se figuren.
Skru låg med figur på glasset. Vandet vil flyde over, så gør det evt. over en balje/vask.
Nu er rystekuglen sådan set færdig, men den kan godt pyntes mere.
Du kan male låget (kan med fordel også gøres inden, man går i gang) eller du kan pynte kanten af låget med maskingtape/washitape/silkebånd.
Tip! Jeg har hørt, at rystekuglen vil holde længere, hvis man bruger demineraliseret vand, men jeg er ikke klar over, om det rent faktisk er korrekt.
Materialer:
Rengjorte syltetøjsglas uden etiketter med låg
Vandfast lim (f.eks. limpistol)
Julefigurer (i plast eller andet vandfast)
Glycerin ½ - 1 tsk. pr. rystekugle
Vand
Glimmer/sne/pailletter
Evt. maling, maskingtape
Fremgangsmåde:
Vælg en julefigur og lim den fast indeni låget fra syltetøjsglasset. Pynt evt. bunden rundt om figuren med mindre dele, der limes fast eller mal bunden med vandfast maling. Lad tørre.
Fyld syltetøjsglasset med vand, glycerin og glimmer, sne, pailetter. Pas på, at der ikke kommer for meget "fyld" i vandet, da det så bliver for grumset og svært at se figuren.
Skru låg med figur på glasset. Vandet vil flyde over, så gør det evt. over en balje/vask.
Nu er rystekuglen sådan set færdig, men den kan godt pyntes mere.
Du kan male låget (kan med fordel også gøres inden, man går i gang) eller du kan pynte kanten af låget med maskingtape/washitape/silkebånd.
Tip! Jeg har hørt, at rystekuglen vil holde længere, hvis man bruger demineraliseret vand, men jeg er ikke klar over, om det rent faktisk er korrekt.
mandag den 2. december 2013
Madplan uge 49
Så blev det december og det skal da fejres med en omgang risengrød i denne uge. Ellers ser madplanen ud som I kan se nedenfor. Lørdag skal jeg prøve at lave en ny ret - en rigtig vintertung sag med bagt kartoffelmos til. Skal I have noget lækkert i denne uge?
Madplan uge 49
Mandag: Jeg spiser hos en veninde
Tirsdag: Wok med grøntsager, kylling og nudler
Onsdag: Torskepakker ala Karolines Køkken med ovnkartofler og hollandaisesovs
Torsdag: Risengrød
med kanelsukker og smørklatMandag: Jeg spiser hos en veninde
Tirsdag: Wok med grøntsager, kylling og nudler
Onsdag: Torskepakker ala Karolines Køkken med ovnkartofler og hollandaisesovs
Fredag: Oksekødsfrikadeller med pastasalat og hjemmerørt dressing
Lørdag:Enebærgryde med svinemørbrad og bagt kartoffelmos
Søndag: Vi ved ikke om vi spiser hjemme
Lørdag:Enebærgryde med svinemørbrad og bagt kartoffelmos
Søndag: Vi ved ikke om vi spiser hjemme
søndag den 1. december 2013
Årets juledekorationer 2013
Så blev det endelig 1. december og jeg har påbegyndt julehyggen med en advents"krans" og to juledekorationer. De hvide glimmerkugler i adventsdekorationen er et kup fra Netto. De er bare så flotte sammen med nødderne og koglerne, synes jeg.
De to juledekorationer er mere traditionelle og lavet af ting fra gemmerne. Det eneste jeg har købt er ler, gran og et kalenderlys.
Det var egentlig planen, at jeg kun skulle lave en juledekoration med kalenderlys Men jeg havde masser af ler og gran i overskud og da jeg så fandt de to fyrfadsholdere i julekassen, så blev det lige til en dekoration mere.
Det smarte ved den med fyrfadslysene er, at den kan være tændt hver dag uden, at man skal tænke på om lyset brænder ned over tallene for hurtigt, eller om lyset kommer for tæt på det tørre gran.
lørdag den 30. november 2013
Knorrboullion produkttest
Jeg har i de sidste 14 dage testet knorrboullion igennem Buzzador. Jeg har testet grøntsagsbuoillion og okseboullion.
Det har været en lidt svær ting at teste, da det er noget jeg i forvejen bruger til mange ting. Det har derfor også været svært at buzze til andre omkring produktet. Stort set alle siger "Dem kender jeg godt, så dem behøver jeg ikke prøve"
Som noget nyt, er jeg begyndt at bruge boullionterning som smagsgiver i kødretter, sovser og lignende, hvor jeg før mest har brugt dem til suppe. Det er desuden dejligt at bruge terningerne i stedet for salt, når man koger ris eller pasta.
Jeg synes generelt, det er nemmere at bruge grontsagsboullionen fremfor okseboullionen. Okseboullionen har jeg primært brugt i kødretter såsom mousakka, lasagne og pasta med kødsovs.
Det har været en lidt svær ting at teste, da det er noget jeg i forvejen bruger til mange ting. Det har derfor også været svært at buzze til andre omkring produktet. Stort set alle siger "Dem kender jeg godt, så dem behøver jeg ikke prøve"
Som noget nyt, er jeg begyndt at bruge boullionterning som smagsgiver i kødretter, sovser og lignende, hvor jeg før mest har brugt dem til suppe. Det er desuden dejligt at bruge terningerne i stedet for salt, når man koger ris eller pasta.
Jeg synes generelt, det er nemmere at bruge grontsagsboullionen fremfor okseboullionen. Okseboullionen har jeg primært brugt i kødretter såsom mousakka, lasagne og pasta med kødsovs.
Ærtesuppe in the making |
Ris koges med Knorr boullionterning |
Infomateriale og produkter fra Knorr |
tirsdag den 26. november 2013
En lille ny kop...
Jeg kunne ikke lade være med at købe en lille gave til mig selv, da jeg startede julegave-shopningen i lørdags. Men jeg købte kun én, selvom der var maaange fine farver at vælge imellem!
Jeg samler i forvejen på¨de "rigtige" Riflet Contrast krus fra Royal Copenhagen og har 14 stk. i min køkkenskuffe (se her) og da jeg så de små søde espresso-kopper, var jeg solgt.
I søndags brugte jeg den som en sød lille sukkerskål, da vi havde gæster til kærestens fødselsdag.
Espressokoppen er farven "Sky" og kruset er "Lavendel".
Jeg samler i forvejen på¨de "rigtige" Riflet Contrast krus fra Royal Copenhagen og har 14 stk. i min køkkenskuffe (se her) og da jeg så de små søde espresso-kopper, var jeg solgt.
I søndags brugte jeg den som en sød lille sukkerskål, da vi havde gæster til kærestens fødselsdag.
Espressokoppen er farven "Sky" og kruset er "Lavendel".
mandag den 25. november 2013
Madplan uge 48
Så er ugens madplan lavet og sæsonens første julemenu bliver serveret på torsdag. Mums, jeg glæder mig!
Madplan uge 48
Mandag: Kylling i fad med chorizo
Tirsdag: Karolines Karrysuppe med kylling hertil hjemmebagte grovboller
Onsdag: Mousakka med grøn salat
Torsdag: Medister med brune kartofler og frisk rødkålssalat
Fredag: Mousakka med grøn salat
Lørdag: Ikke hjemme
Søndag: Hakkebøffer med bearnaise, ovnkartofler og grønt
Mandag: Kylling i fad med chorizo
Tirsdag: Karolines Karrysuppe med kylling hertil hjemmebagte grovboller
Onsdag: Mousakka med grøn salat
Torsdag: Medister med brune kartofler og frisk rødkålssalat
Fredag: Mousakka med grøn salat
Lørdag: Ikke hjemme
Søndag: Hakkebøffer med bearnaise, ovnkartofler og grønt
lørdag den 23. november 2013
Lyslygter af silkepapir og syltetøjsglas
Det er nemt og sjovt at lave flotte lyslygter ud af gamle syltetøjsglas. Vi er godt inde i den mørke tid allerede, hvor vi tænder stearinlys og hygger og her er disse lygter perfekt.
Lygtens udtryk bestemmer du selv, for man bruger silkepapir og servietter til at beklæde lygten med, så mulighederne er uendelige. Jeg har her lavet nogle julelygter og en lygte med en sød ugle, der kan stå fremme hele året. Børn kan også sagtens være med.
Materialer:
Syltetøjsglas/sylteglas uden låg og mærkater
Decoupagelim/limlak (Kan f.eks. købes her)
Servietter og/eller silkepapir
Pensel
Fremgangsmåde:
Sørg for at glasset er helt rent og uden limrester.
Hvis du bruger servietter så skal de skilles ad, så du kun har det yderste lag med mønsteret på (det er typisk 2 eller 3-lags servietter)
Klip eller riv ( alt efter det ønskede udtryk) serviet eller silkepapir i mindre stykker. Så er det en del nemmere at styre.
Påfør med en pensel et tyndt lag limlak på glasset og placer et stykke serviet ovenpå. Glat ud med penslen. Fortsæt til du har påført de stykker, du ønsker. Jo flere lag du putter på, jo sværere er det for lyset at trænge igennem.
Til sidst bruges limlakken som lak og påføres hele den færdige lygte for at forsegle alle kanter og stykker.
Lad lygten tørre et par timer, inden du sætter fyrfadslys i.
Lad lygten tørre et par timer, inden du sætter fyrfadslys i.
Tip! Limlak hedder sådan fordi, det både fungerer som lim og lak på samme tid. På den måde behøver du kun at bruge et produkt. Limlak findes både i mat og blank.
fredag den 22. november 2013
Et lækkert groft brød || Opskrift
Til vores gæster i dag har jeg bagt dette lækre og rimelig simple brød. Brødet er hævet i en skål drysset med mel og bare vippet ud på bagepladen efter hævning og så direkte i ovnen. Ingen besvær med æltning, formning, efterhævning og pensling. Bum.
Ingredienser
½ pk. gær
1 dl. lunken vand
3 dl. creme fraiche
1 æg
2 spsk. solsikkeolie
1 dl. grahamsmel
1 dl. boghvedegryn
½ dl. sesamfrø
1 tsk. salt
2 tsk. rørsukker
Hvedemel så det passer...
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt derefter cremefraiche, olie og æg rør lidt. Tilsæt alle andre ingredienser end hvedemel og rør godt. Når massen er jævn tilsættes hvedemel lidt efter lidt indtil konsistensen er god, men stadig ret våd. Sørg for at ælte godt og længe.
Drys mel i en skål (eller endnu bedre en hævekurv, men sådan en har jeg ikke) og fordel lidt mel på dejklumpen, så du kan flytte den over i skålen.
Lad brødet hæve i ca. 45 minutter - 1 time
Vend brødet ud på en bageplade med bagepapir og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30 minutter.
Tip! Jeg bruger min Kitchenaid røremaskine til at røre dejen sammen med og efter, alle ingredienser er tilsat, ælter jeg dejen i ca. 15 min på mellemtrin.
torsdag den 21. november 2013
Sæsonens første frost
mandag den 18. november 2013
Madplan uge 47
Madplan
uge 47
Mandag: Pastafad med skinke og grøntsager fra søndag
Tirsdag: Wok med kylling, grøntsager og nudler
Mandag: Pastafad med skinke og grøntsager fra søndag
Tirsdag: Wok med kylling, grøntsager og nudler
Onsdag:
Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade, rodfrugtfritter og lynkogte grønne bønner
Torsdag: Ærtesuppe med bacondrys
og grove boller
Fredag: Gæster til aftensmad, kærestens fødselsdag
Lørdag: Til min morfars 80 års fødselsdag
Søndag: Gæster til eftermidagskaffe, kærestens fødselsdag
Fredag: Gæster til aftensmad, kærestens fødselsdag
Lørdag: Til min morfars 80 års fødselsdag
Søndag:
På søndag har kæresten fødselsdag, så fredag og lørdag skal vi have gæster til hhv. aftensmad og eftermiddagskaffe med boller og lagkage. Desuden skal vi til min morfars 80 års fødselsdag om lørdagen, så det bliver en weekend med knald på selskabelighed.
Da jeg var i teateret med Line i torsdags serverede hun den lækreste ærtesuppe, som jeg nu vil prøve at gengive i mit eget køkken.
Så er jeg også igang med at teste boullionterninger igennem Buzzador og det vil der komme et par indlæg om i den næste tid med tips og opskrifter.
fredag den 15. november 2013
Julestemningen indfinder sig så småt...
I går var jeg med søde Line og hendes familie i Odense Teater og se Jul i Gammelby.
Jeg startede aftenen hjemme hos Line, der havde sørget for lækker mad. Hele to retter havde hun fremtryllet i køkkenet! Varm ærtesuppe med bacondrys og nybagte grovboller og sørme også, om hun ikke lige havde fundet tid til at kreere hjemmelavede ravioli med fyld af ricotta, spinat og laks. Mums, det var godt!Godt mætte cyklede vi mod teateret, hvor vi mødtes med de andre og fik sat os til rette i sæderne. I pausen havde vi bestilt glögg og æbleskiver - sæsonens første for mit vedkommede. Jeg havde også taget pebernødder med i tasken, men dem fik vi ikke spist mange af.
Det var et virkelig godt stykke og man kom 100% i julestemning. Jul i Gammelby er jo en klassiker, som de fleste kender. Det er en forestilling, der er nem at gå til og som man griner af
Jeg kan kun anbefale at man tager ind og ser stykket, især hvis man har børn. Det er hyggeligt her op til jul og de børn, der sad rundt omkring os var meget opmærksomme og havde det sjovt.
Det er ikke tilladt at tage billeder under forestillingen, men I skal da ikke snydes for stemningen, så jeg har nuppet et par pressebilleder fra Odense Teaters hjemmeside.
Pressefoto |
Pressefoto |
Pressefoto |
torsdag den 14. november 2013
Ebay-fund | Til juletræet
Sidste år, var allerførste gang vi havde et rigtig juletræ i stuen. Derfor var mængden af pynt sparsom og jeg har aftalt med mig selv, at der godt må handles lidt pynt til træet i år.
Jeg faldt tilfældigvis over noget billig julepynt på Ebay og ja, så røg der altså fire ting i kurven.
Tingene kommer desværre helt fra Kina, så leveringstiden er lang. Men hvis sælgerne holder, hvad de lover, så er tingene her senest d. 17. december og det er jo tidsnok til pyntning af juletræ.
I alt har jeg købt 21 stykker julepynt for lige knap 50 kr. og det er immervæk rimelig billigt.
Hvis pynten ikke lige er min smag (man ved jo aldrig med Ebay) så er planen at pakke det ind til pakkespil. Jojo, man skal altid have en plan B...
Slik-stok 10 stk. for 1,15 $
Huse 4 stk. for 3,12 $ (Jeg har købt de blå)
Kogler 4 stk. for 3,31 $ (Jeg har købt de sølv)
Julemænd 3 stk. for 0,99 $
Alle delene er med fri fragt
Jeg faldt tilfældigvis over noget billig julepynt på Ebay og ja, så røg der altså fire ting i kurven.
Tingene kommer desværre helt fra Kina, så leveringstiden er lang. Men hvis sælgerne holder, hvad de lover, så er tingene her senest d. 17. december og det er jo tidsnok til pyntning af juletræ.
I alt har jeg købt 21 stykker julepynt for lige knap 50 kr. og det er immervæk rimelig billigt.
Hvis pynten ikke lige er min smag (man ved jo aldrig med Ebay) så er planen at pakke det ind til pakkespil. Jojo, man skal altid have en plan B...
Slik-stok 10 stk. for 1,15 $
Huse 4 stk. for 3,12 $ (Jeg har købt de blå)
Kogler 4 stk. for 3,31 $ (Jeg har købt de sølv)
Julemænd 3 stk. for 0,99 $
Alle delene er med fri fragt
Juletræet anno 2012 |
onsdag den 13. november 2013
Perleskåle af store Hama-perler
Det er efterhånden et godt stykke tid siden at blogs,
børnehaver og hjem flød over med skåle lavet af Hama-perler. Jeg har altid
syntes, at de var fine de små skåle, men noget skrøbelige. Så jeg har primært
lavet perleskåle af de store maxi perler fra Hama.
Det er lidt sværere og egner sig mest til større børn og
voksne. Mulighederne er rigtig mange, da man kan lave mønstre med perlerne og
ikke får det samme tilfældige udtryk som med de almindelige Hama perler.
De små perleskåle er rigtig fine med fyrfadslys i |
Materialer:
Almindelig ovn
Glasskåle, der kan tåle at komme i ovnen
Madolie
Fremgangsmåde:
Smør et tyndt lag olie på indersiden af glasskålen.
Placer forsigtigt perlerne i skålen ved at starte i bunden
og arbejde dig op ad skålens sider. Perlerne placeres en ad gangen tæt op ad
hinanden. På siderne hviler perlerne ligesom ovenpå hinanden og olien hjælper
perlerne med at hænge fast.
Bag skål og perler i en almindelig ovn ved 200 grader i ca.
10 minutter afhængig af skålens størrelse. Små skåle skal måske kun have fem
minutter og store skåle skal have 15-20 minutter. Hold øje med skålen i ovnen,
når du kan, se at perlerne er smeltet sammen på siderne er den færdig.
Lad skål og perler køle af og lirk forsigtigt den afkølede
perleskål ud af glasskålen. Her er det noget nemmere, hvis man har husket at
bruge olie, ellers kan perleskålen godt hænge fast i glasskålen.
Vask perleskålen godt med opvaskemiddel/i opvaskemaskinen
for at få olien ud af skålen. Ellers laver den grimme rander på dit bord.
Spejder fik lavet mange fine skåle i efterårsferien |
tirsdag den 12. november 2013
Dekorering af porcelæn
For et stykke tid siden prøvede jeg kræfter med noget jeg
har set mange steder her i blogland. Jeg har længe sukket efter de flotte hvide
tallerkener med smukke grafiske mønstre, der er blevet produceret. Se f.eks. her
og her.
Jeg lavede selv et fad og en kop, som jeg havde købt i genbrugen. De blev brugt som
eksempler i efterårsferien, hvor jeg lavede aktiviteten sammen med en lille
gruppe af spejderne. De var rigtig dygtige og der blev lavet mange fine
tallerkener. Næsten alt porcelænet var noget jeg havde fået forærende af søde
mennesker, der gerne ville hjælpe spejderne og det var heldigt, for
porcelænstusserne er virkelig dyre. 44 kr. pr. stk. i Panduro Hobby, men de
holder også godt.
De færdige streger holder til opvaskemaskine. Det er smart!
Find inspiration til grafiske motiver ved at google ”zentangle”. Jeg skal helt klart lave flere flotte porcelænsting i fremtiden.
Fremgangsmåde:
Sørg for at porcelænet er helt rent, inden du begynder at
tegne.
Ryst tussen godt og tegn stille og roligt. Du kan godt ”viske
ud” med en våd klud, hvis du tegner forkert.
Lad de færdige emner tørre i mindst fire timer.
Bag porcelænet i en almindelig ovn i 90 minutter. Sæt
emnerne i en kold ovn og beregn de 90 minutter fra det tidspunkt, når ovnen er
varm nok. Når tiden er gået slukkes og åbnes ovnen og porcelænet køler helt af,
inden du tager det ud.
mandag den 11. november 2013
Madplan uge 46
Denne uges madplan er uden overraskelser. Vi spiser ikke hjemme fredag og lørdag. Kæresten vælger og laver mad tirsdag. Det er dejligt at kunne blive overrasket en gang imellem. Det kan nemlig godt være lidt kedeligt, at være den der laver madplanerne, så man altid ved, hvad man skal have at spise den næste uge frem.
Jeg er vild med, at Rema1000 har bland selv rodfrugter her om efteråret, så man kan blande lige præcis den mængde og den slags, man vil have!
Madplan uge 46
Mandag:
Fuldkornslasagne med grøn salat
Tirsdag: Kæresten laver aftensmad
Tirsdag: Kæresten laver aftensmad
Onsdag:
Helstegte kyllingefileter
med rodfrugtmos og grønne bønner
Torsdag: Helstegte kyllingefileter med rodfrugtmos og grønne bønner
Fredag: Ikke hjemme
Torsdag: Helstegte kyllingefileter med rodfrugtmos og grønne bønner
Fredag: Ikke hjemme
Lørdag: Ikke
hjemme
Søndag: Ovnbagt pastafad med skinke og grøntsager
torsdag den 7. november 2013
London #1
Fredag
Jeg har været en tur i London sammen med min mor, far, bror, søster og min dejlige kæreste.Vi kørte til Kastrup Lufthavn fredag morgen. Efter aflevering af bagage og det obligatoriske security-tjek spiste vi sen morgenmad/tidlig frokost i Novia Lounge og fløj kl. 11.35 mod Gatwick Lufthavn.
Victoria Station |
Hotellet lå lige ved Southwark Bridge og Financiel Times og i fin gåafstand til flere undergrundstationer.
Southwark Bridge |
Lørdag
Lørdag var den store sightseeing-dag. Vi startede med at købe billetter til en sigthseeingbus (London City Tours). Billetterne gælder til tre forskellige busruter i 24 timer og desuden en sejltur på Themsen. Der var et busstop lige ved vores hotel, meget belejligt.Vi stod på bussen kl. 10 og kørte rundt i London ca. tre kvarter. Bl.a. forbi Westminister, Picadilly Circus og Trafalger Square og den engelske tourguide på bussen var en rigtig spasmager, der, udover at fortælle om Londons bygninger og deres historie, også lavede en masse sjov med gæsterne på bussen og det, vi så.
Vi stod af ved Buckingham Palace, hvor vi var så heldige at se de ridende garderer inden vi til fods gik igennem St. James's Park og over mod Westminister. Det var en hyggelig tur igennem parken, der både har pelikaner, gæs, fiskehejre, ænder og rigtig mange tamme egern.
Min søster har dyretække |
Tower Bridge fra vandsiden |
Tower of London |
Herefter steg vi på endnu en tourbus med en dygtig (og lidt mere nede på jorden) kvindelig guide og kørte med den indtil Picadilly Circus, hvor vi stod af for at ose lidt i Nespresso butikken og den virkelig store M&M's Store. Vi gik lidt rundt og nød storbyen inden vi fandt et sted at spise aftensmad på Trafalger Square efter lang tids søgen efter en restaurant.
I M&M's butikken er der alskens merchandise og selvfølgelig er der mulighed for at blande sin egen pose med M&M's i alle regnbuens farver |
Etiketter:
familie,
ferie,
kærestehygge,
storby,
søstertid
mandag den 4. november 2013
Madplan uge 45
Madplan uge 45
Mandag: Pizza fra søndag
Tirsdag: Kæresten laver mad
Tirsdag: Kæresten laver mad
Onsdag: Fuldkornstærte
med laks og spinat hertil grøn salat
Torsdag: Rodfrugtsuppe
med bacondrys og æbleboller
Fredag: Helstegte
kyllingefileter med rodfrugtmos og grønne bønner
Lørdag: Ikke hjemme
Søndag: Fuldkornslasagne med oksekød og squash hertil grøn salat
Lørdag: Ikke hjemme
Søndag: Fuldkornslasagne med oksekød og squash hertil grøn salat
På denne uges madplan er der en gengænger fra sidste uge, som vi ikke fik lavet, da stormen i mandags umuliggjorde indkøb af rodfrugter og så er det jo svært at lave rodfrugtsuppe.
Stormen tog også en del af vores tag, så ugen er gået med en del praktisk arbejde med oprydning og reparation efter stormen.
Vi var på loftet under stormen for at lukke hullet, så regn og vind ikke kom ind og ødelagde mere |
Abonner på:
Opslag (Atom)