fredag den 7. april 2017

Hjemmelavet pegebog med billeder

For et godt stykke tid siden gik jeg i gang med at lave en hjemmelavet pegebog til Malou. Tanken er, at vi kan snakke om navne på familien og ting vi gør i dagligdagen. Hun elsker at kigge på billeder af familien og sig selv (alle børn er vist små egoister på det punkt), så jeg syntes, det var oplagt at lave en bog, vi kunne kigge i sammen.
Projektet røg i skuffen, fordi jeg manglede et par billeder og dér lå det en måneds tid eller to. Nu har jeg færdiggjort bogen, fordi jeg tænkte, at det ville være en god gave til Malou, når vi skal ud på den lange flyvetur til USA her i vores påskeferie.
Jeg har sørget for at låne og købe flere forskellige mindre stykker legetøj, der kan bruges i et fly. Heriblandt den lille hjemmelavede bog. Malou har ikke set nogle af tingene endnu, så jeg håber, at glæden ved at få noget nyt legetøj, kan give os nogle gode timer på den lange flyvetur. Planen er at hive noget nyt op af tasken, når det første bliver kedeligt. Forhåbentlig tager Malou sig også en lang lur, da vi skal flyve om aftenen.
De andre ting og generelle tips til en lang flyvetur med et lille barn, skal jeg nok skrive om, når vi kommer hjem igen og sikkert er blevet meget klogere. Men denne lille bog, kunne jeg ikke vente med at vise jer.
Det er jo ikke nogen nyskabelse, men jeg syntes den er blevet så fin med meget få midler og jeg glæder mig helt vildt til at give den til hende.

Lidt info om bogen
 • Siderne er lavet af farvet karton
 • Billederne er printet på en almindelig printer og klippet ud i passende størrelser
 • Motiverne er: Hende selv, mor og far, familien (såsom bedsteforældre, faster/moster, kæledyr), børn og voksne i dagplejen, dagligdags-gøremål (såsom bad, indkøb, gå tur) og små oplevelser vi har haft sammen
 • Klistermærkerne er lidt forskelligt fra gemmerne (nogle af dem er herfra og glimmertapen er herfra)
 • De færdige sider er lamineret og klippet ud. så der stadig er en lille 2-4 mm. lamineret kant rundt om kartonet (så holder det bedst, er min erfaring)
 • Siderne er hullet med en hulmaskine og sat sammen med nøgleringe, så kan man udvide/ændre i bogen efter behov. Samtidig er den nem at bladre i. Nøgleringene er disse fra Ebay til 12 DKK for 50 stk. Man kan også samle siderne med et stykke snor.6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en super god idé :-)
  Er sikker på den vækker glæde på flyveturen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det håber jeg også :)

   Slet
 2. Den er så sød, den lille bog! Rigtig god idé :-)

  /Line

  SvarSlet
 3. Rigtig god tur til USA - bare det var mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Vi glæder os meget.

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...