tirsdag den 25. april 2017

Så er vi hjemme igen og lidt om Kokkens Hverdagsmad

Det er omkring 40 timer siden, vi landede i Danmark igen efter en fantastisk ferie i Californien hos Line og hendes mand.
Vi er stadig ramt af jetlag. Det gik ellers så fint, men Malou erklærede i går aftes kl. 22, at hun var "færdig sove" og nægtede at falde i søvn igen indtil kl. 1 i nat. Sådan tre timers natteroderi kan altså mærkes i dag, hvor jeg er startet på arbejde igen efter 14 dages ferie.
Jeg er så småt gået i gang med at stykke nogle indlæg sammen til bloggen om vores helt igennem skønne ferie i San Francisco og Los Angeles. Indtil de er klar får I lige en lille forsmag med et par billeder herunder.

Den ikoniske Golden Gate Bridge i fantastisk vejr
Udsigt til San Francisco fra Alcatraz Island
Jeg havde forudset, at vi ville være trætte og energiforladte i denne uge, så inden vi tog afsted, sørgede jeg for at bestille nem aftensmad til os fra Kokkens Hverdagsmad. Det er aftensmad til fire dage, der kræver minimal forberedelse. Jeg har fået det anbefalet af en kollega, der er rigtig glad for konceptet, hvor man nemt kan få sund og varieret aftensmad i en travl hverdag.
I går aftes fik vi fiskeburger med kartofler. Kartoflerne var udskåret og krydret på forhånd og skulle bare direkte i en varm ovn. Fiskebøffen var færdiglavet og skulle også bare i ovnen sammen med de grove burgerboller. Det eneste, der skulle laves, var at snitte rødkål og æbler til fyld i burgeren. Det var nemt, lækkert og faldt i hele familiens smag. Jeg er spændt på, hvordan resten af ugens mad smager.
Det er samme firma, som står bag Kokken og Jomfruen, der laver Kokkens Hverdagsmad. Jeg syntes umiddelbart at Kokkens Hverdagsmad virker mere spændende, varieret og ikke så kedeligt og præfabrikeret, som Kokken og Jomfruen har ry af.
Det hele ankommer mandag i en termokasse med isklumper. Alt er markeret op med grønne labels, hvor der står, hvad der er i samt hvilken dag, det skal spises. Meget af det er pakket i praktiske bøtter, der er nemme at stable i køleskabet.
Vi har bestilt "Lille Familie Kokkekasse" og det virker til at passe meget godt i mængden til os.
Hvis I også kunne tænker jer at prøve sådan en omgang nem aftensmad, så kan I få 50 kr. i rabat ved at bruge min personlige rabatkode "28453805". Når I taster den, så får jeg samtidig også 50 kr. i rabat på min næste bestilling.

Her er der aftensmad til os alle tre i fire dage
Mandagens menu: Fiskeburger med ovnkartofler

2 kommentarer:

 1. Glæder mig til flere billeder - ser fantastisk ud :-) Og puha med jet lag, det er vare ikke sjovt!!

  Lyder dejligt nemt med det koncept - jeg har lige bestilt måltidskasse fra Årstiderne, kan være man også skulle tjekke dette ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årstiderne er også virkelig lækkert! Det er vi også meget glade for herhjemme :) Ja, jetlag med barn er ikke så sjovt..

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...