torsdag den 22. juni 2017

2-årsundersøgelse

I dag har Malou været til 2-årsundersøgelse ved lægen. Farmand havde fri, da han skulle på Tinderbox senere på dagen, så det var ham, der var afsted med hende om formiddagen.
Vi syntes, at Malou er vokset meget på det sidste og hun virker bestemt ikke til at være "en af de mindste" længere.
Vi havde ret i vores antagelser for hun er nu 89 cm. høj og vejer 13 kg. Hun ligger således en lille smule over gennemsnittet for en to-årig. Hele hendes første leveår lå hun et stykke under gennemsnittet, så det er meget flot, at hun har rykket sig opad og væk fra hendes oprindelige kurve. Hun er også blevet normalvægtig for sin alder, hvor hun før var til den ret slanke side.
Hvor er det vildt at tænke på, at min lille pige er vokset 13 cm. og har taget 4,5 kg. på siden sidste sommer! Prøv bare at se i dette indlæg om hendes 1-årsundersøgelse.


Vores store to-årige pige udvikler sig stadig alderssvarende. Hun er blevet meget genert og tilbageholdene, nå vi er ude nye steder, møder mange på én gang eller nye mennesker. Her er mor og far den trygge havn, hvor hun putter sig, til hun har fundet modet til at udforske det nye.
Hun er enormt viljestærk, har temperament som et stædigt æsel, men samtidig er hun meget kærlig og deler gerne ud af kys og kram til familien. Hun er en rigtig ude-pige, der elsker at være udenfor både i dagplejen og derhjemme. Hun trives i dagplejen og er god til at lege både selv og parallelt med de andre børn.
Hun snakker hele tiden, siger sætninger med 4-5 ord, har styr på navne, farver og kan tælle til tre.
Hun kan løbe, hoppe, gå baglæns, klatre på stiger, kaste med ting og sparke til en bold. Hun har også en god balance og kan køre stærkt på løbecyklen. Hun har en god finmotorik, kan lave perleplader og halskæder med de store Hama-perler og spiser (nogenlunde) pænt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...