tirsdag den 13. juni 2017

Krudtuglens anden tur ved tandlægen

Malou er ret ligeglad med, at man i Odense Kommune først indkaldes til tandlægekontrol, når man fylder tre år. Hun har allerede været ved tandlægen to gange, selvom hun kun lige er fyldt to år.
For tre måneder siden var vi et smut ved tandlægen, fordi Malou havde slået et stykke af den ene fortand. I dag var vi der så igen for at få tilset den anden fortand, der pludselig også manglede et stykke i går efter dagpleje. Den lille vildbasse havde taget et par styrt dernede, men ikke noget alvorligt.
I venteværelset hos tandlægen
Denne gang er det et lidt større stykke der er knækket af og nerven er muligvis blottet. Malou var ikke meget for at åbne munden for tandlægen, så vi har en tid igen på fredag, hvor de vil prøve at smøre den med noget for at beskytte og mindske eventuel smerte fra nerven.
Malou fik en hoppebold af tandlægen og var, trods genertheden under besøget, meget stolt, da vi gik derfra og viste sin nye "fodbold" til alle, vi gik forbi.
Malous fortænder er ekstra udsatte for at knække, fordi hun har et charmerende mellemrum imellem dem. Det er så blevet endnu bredere nu, hvor begge fortænder mangler et hjørne. Heldigvis er det kun mælketænder og vi krydser fingre for, at de blivende tænder ikke har taget skade, men det kan man først se, når de vokser ud. Begge skader er meldt til forsikringen, hvis nu, der bliver noget senere.

Det er svært at få et ordentlig nærbillede af krudtuglens tænder, men her kan man godt se, at begge fortænder mangler et hjørne ind mod mellemrummet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...