tirsdag den 30. maj 2017

Malous ønsker 2 år

Om en uge fylder Malou 2 år og derfor har jeg endnu engang stykket en ønskeseddel sammen på hendes vegne. Jeg syntes selv, at det er lidt svært at finde på ønsker til et lille myr, der ikke selv kan fortælle, hvad hun ønsker sig. Samtidig er det dog dejlig nemt, at hun ikke har ønsker, som vi ikke kan opfylde.
Vi giver hende en lille løbecykel. Jeg håber og tror, den bliver et hit. Hun elsker i hvert fald den lille firhjulede balancecykel, hun har indendørs og sin scooter udendørs, så vi tænker, at en udvidelse af vognparken kommer til at falde i god jord.
Hun er svært glad for heste og derfor står der både My Little Pony figurer og en Schleich hestestald på ønskesedlen. Malou har allerede en del heste i sin Schleich-samling og de er populære hos den lille dame, der generelt elsker heste.
Vi er stadig meget glade for Bobles herhjemme, så det har endnu engang sneget sig med på ønskesedlen. Vi bruger dem bl.a. til at lave motorikbane med, til at gynge på og hoppe ned fra. Bobles indgår også i lege med bamser, legemad og Duplo og de bliver brugt som skamler foran fjernsynet eller hvor man ikke kan nå helt op selv.
Malou er glad for vand, men hun vil også gerne prøve at svømme selv, når vi er i svømmehallen. Svømmevesten fra Konfidence er på ønskesedlen for at give både hende og forældrene mere tryghed i vandet, når hun skal lære at "svømme" selv.
Vores lille stjernekok elsker at hjælpe til i køkkenet, så vi håber, at hun bliver forkælet med en begynderkniv (der ikke kan skære fingrene over) og et skærebræt med riller, så det der skal snittes bliver på plads.
Malou leger hver eneste dag i legekøkkenet og det kunne godt bruge en opgradering med kolonialvarer, frugt og grønt.

Der er ikke noget LEGO Duplo på ønskesedlen denne gang og det er ikke fordi, at Malou ikke er glad for LEGO, for det er hun absolut stadigvæk. Det er simpelthen fordi, hun har så sindssygt meget Duplo, at vi ikke har plads til mere. Vi har fem af disse her opbevaringskasser fyldt med Duplo og de kan faktisk ikke helt lukkes, så meget er der!

Du kan se Malous tidligere ønskesedler her: Barselsønsker, 1 års fødselsdag, jul 2016 

Puky løbecykel model LR M 520 kr. 
My Little Pony figur 70 kr. 
Schleich hestestald 800 kr.
Bobles tumlebræt lilla 670 kr.
Konfidence svømmevest str. 1,5 - 3 år 300 kr. 
Skærebræt med riller 80 kr.
Kiddikutter børnekniv 130 kr.
Legemad Mamamemo letmælk 30 kr.
Legemad Mamamemo vandmelonskive 30 kr.

2 kommentarer:

 1. Den vest er bare kanon - vi lånte en med af en kollega og havde ham i den i poolen :-)

  Hvor smart med børneknive, den skal på Johans ønskeliste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor godt at høre med svømmevesten :)
   Ja, de er mega smarte, de der børneknive. Malou vil så gerne hjælpe, men det er lidt op ad bakke for hende at skære grøntsager med en smørekniv ;)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...