tirsdag den 2. maj 2017

Min weekend

Vi har haft en ganske rolig weekend, så vi kunne komme helt ovenpå efter vores jetlag. Manden er stadig ramt, mens Malou og jeg var ovre det om fredagen.
Fredag aften var jeg alene hjemme ( Malou var der selvfølgelig også, men hun sov), så jeg lavede en stor skål chokoladepopcorn (prøv det, det er altså ret lækkert!) og så to afsnit af Historien om Danmark. Det sidste var om vikingetiden, hvilket var rigtig spændende. Jeg syntes, det er helt fin underholdning, men det går altså lidt for langsomt og det bliver lidt for meget "folkeskole-undervisning" til mig.


Lørdag formiddag gik Malou og jeg en lang tur. Vejret var koldt og blæsende, men det regnede trods alt ikke, som det havde gjort dagen før.
Vi startede vores tur i den lokale Genbrug, hvor vi afleverede en pose legetøj og en pose med urtepotter. 
Malou fik også et sandkassesæt og lidt ting til legekøkkenet. Det kostede kun 5 kr. pr. sæt. Ej, men det er jo næsten for billigt.
Jeg fandt også to undertrøjer og to par leggings til Malou til 5 kr. pr. del. 
Da vi havde oset færdig smed vi de nyindkøbte sager under klapvognen og gik en lang tur langs åen hjem. Det var så hyggeligt at have god tid til at hoppe i vandpytter og kigge på ænder.

Lidt genbrugsfund. 30 kr. for alt på billedet
Ænderne var meget nærgående for at få fat i Malous bolle

Lørdag eftermiddag efter Malous middagslur tog vi igen vores lune tøj på og begav os udenfor. Denne gang i haven, hvor vi fik sået de fire små potter, vi har fået i Føtex for længe siden. Malou var meget ivrig med vandkanden, men selve det med at så frø, var ikke så spændende. Derfor fortsatte vi haven rundt og fik vandet alle krukkerne, blomsterne og græsplænen rigtig godt.Søndag formiddag hyggede vi inde med puslespil og tegnesager. Malou er ved at være ret skrap til puslespil, selvom det er svært for hende at sidde stille i længere tid af gangen. Vi prøver alligevel en gang imellem og det er rigtig hyggeligt i den korte tid, det varer.


Søndag eftermiddag gik vi udenfor og legede i sandkassen, mens jeg fik mig en kop kaffe lige midt i solen. Selvom det var pivkoldt, så lugtede det altså lidt af forår.
Vi gik også en lille tur i kvarteret, mens Malou kørte ræs på sin scooter og samlede sten og kogler. 
Vi sluttede weekenden af med at køre hjem til mine forældre for at spise aftensmad (Stoooor økologisk lammekølle på grillen med flødekartofler. Virkelig lækkert) sammen med mine søskende og vise billeder fra vores USA-tur.


2 kommentarer:

  1. Hvor ser det ud til at have været en dejlig weekend med hygge :-) Og gode genbrugsfund!!

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...