mandag den 31. oktober 2016

Min weekend

Vi startede weekenden med en syg lille mus (IGEN!!!), der dog var markant mere frisk end de foregående to dage, hvor hun bare har været helt mat med høj feber. Fredag morgen kom mormor for at passe det lille pus og de to havde en hyggelig dag. Malou var blevet feberfri i løbet af natten, men stadig meget træt og pylret, så hun havde ikke været klar til dagpleje.
Kæresten skulle til afslutningsfest med fodboldholdet om aftenen, så Malou og jeg fik bare nem varme-mad med forskellige rester fra ugen.

Til oldes fødselsdag
Lørdag var vi til oldemors (min mormor) 80 års fødselsdag til frokost og heldigvis var Malou helt frisk og feberfri. Den lille ballademager charmerede hele familien og fik pillet i alle oldemors små og store nipsting. Og så spiste hun næsten to tarteletter med fyld! Og en rugbrødsmad med fiskefilet og remoulade. Men hun havde så heller ikke rigtig spist noget siden onsdag...

En fantastisk flot formiddag
Malou sparker til blade ligesom alle andre på de sociale medier
Søndag stod den på afslapning og en hyggelig gåtur i det mest fantastiske efterårsvejr ned til åen for at fodre ænderne. Malou holdt godt fast i posen med brød hele vejen derned, imens hun sagde "'ap, 'ap, 'ap" (Rap, rap, rap) Hun skulle selvfølgelig prøvesmage brødet, da vi åbnede posen og hun hvinede af fryd, når ænderne hapsede brødet i vandet. Det er første gang, hun virkelig har været "med", når vi har fodret ænder. Det er altså bare så hyggeligt med den alder hun har nu, hvor hun begynder at forstå mere og mere.

Ændernes brød prøvesmages
Det er rigtig rart, at vi kan stå på den lille bro og fodre ænderne. Så skal jeg ikke være nervøs for, at Malou skvatter i vandet.
Eftermiddagen blev brugt på at bage rugbrød og gulerodsboller. Der er næsten ikke noget, der slår sådan en lun nybagt bolle med et godt lag smør. Perfekt til at slutte weekenden af med og så var der også til madpakkerne i ugens løb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...