torsdag den 1. december 2016

Det vil jeg gerne nå i december

Okay, jeg indrømmer: Jeg gik fuldstændig i selvsving, da jeg lavede denne liste for december. Jeg ELSKER virkelig julen og i år skal der skrues max op for julehyggen herhjemme! Så alle ni punkter på min december-liste omhandler altså julen.
Jeg plejer normalt at julehygge en masse med Line i løbet af december, men i år er hun i San Francisco, så det julehyggen bliver online i år. Hun er dog så betænksom, at hun har sendt mig en kaffejulekalender, så jeg får alligevel en god portion julestemning af hende og jeg glæder mig helt vildt til at smage den første i dag.

Årets adventsdekoration
I december måned vil gerne nå at...
 • Bage honninghjerter (fordejen står pænt og venter i et mørkt skab i soveværelset) og andet juleknas. Jeg tyvstartede allerede med pebernødderne i søndags
 • Høre julemusik for fuld smadder og danse (grimt) sammen med Malou
 • Pynte op til jul og måske endda anskaffe os en udendørs lyskæde
 • Købe et juletræ, for vi holder nemlig jul hjemme i år. Vi overvejer at tage ud og fælde et selv. Kender I til nogle hyggelige steder på Fyn med pæne træer?
 • Hygge mig til hele TO julefrokoster (en med kollegaerne og en med veninderne) og prøve at nyde, at være afsted uden barn for en gangs skyld
 • Deltage på spejdergruppens årlige juletur sammen med Malou
 • Tage på julegaveshopping sammen med min dejlige kæreste
 • Lave de sidste julegaver til bedsteforældrene sammen med Malou
 • Følge med i minimum én julekalender i fjernsynet. Jeg satser på DR's klassiker Nissebanden i Grønland, for jeg så alle 24 afsnit af Nissebanden sidste år, mens jeg var på barsel. Det var mit faste formiddagsritual hele december, når Malou sov sin første lur. Jeg skal også se de første afsnit af DR's nye julekalender Den Anden Verden, for at se om det er noget, der fanger mig.
Du kan se min liste for november her. Vi nåede alle punkter, pånær det med at tage på biblioteket. De har lidt dumme åbningstider i forhold til Malous middagslur, men jeg vil prøve at nå det i januar.
Jeg har fået lavet adventsdekoration og fik også inviteret familien med i skoven og hjem til julehygge 1. søndag i advent. Vi tog også selv i skoven i en weekend.
Jeg har netop været ved frisøren i denne uge og fået farvet håret lysere. Jeg er rigtig glad for det, men jeg skal lige vænne mig til den noget mere lyse farve.
Jeg fik også færdiggjort en strikket nissehue til Malou. Det var egentlig et mål for oktober at få gang i strikketøjet igen. I oktober strikkede jeg faktisk også en sød lille dragt til barselsgave, men jeg brugte noget forkert garn, så den blev helt skør i størrelsen og alt alt for lille.

Min kaffejulekalender fra Line med 24 kaffekapsler til min Nespresso-maskine

2 kommentarer:

 1. Julen er altså ikke helt det samme uden julebag, julemusik (og skrålen med) og juleteater med dig. Men det er så hyggeligt at følge med herinde, og på alle de andre "kanaler". Din december lyder SÅ hyggelig!

  Juleknus fra San Francisco!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, der mangler ligesom noget, men vi må tage revance BIG TIME næste år! <3

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...