tirsdag den 24. januar 2017

Ebay-fund | Kage/kiks-udstikkere og bogstavstempel

Malou har altid været vild med kiks og boller, men ikke rigtig med søde ting. Det er først nu her, hvor hun er blevet 1,5 år, at hun også er blevet glad for frugt, men kage vil hun stadig ikke rigtig have.
De her kiks bager jeg en gang imellem og de er simpelthen bare så nemme og gode og falder godt i både min og Malous smag, de er nemlig ikke så søde, som mange af de færdige varianter i supermarkedet kan være.


Opskriften er her og er fra min ultimative favoritblog indenfor madlavning, Valdemarsro. Ann-Christine er altid klar med lækre og nemme opskrifter på kager, bagværk og mad. Jeg henter ofte inspiration til mine madplaner inde på hendes blog.

Malou er vild med heste, så denne gang prøvede jeg at lave nogle af kiksene med min nye kageudstikker fra Ebay. Den koster ca. 6 DKK og var tre uger undervejs. Heste-kiksene skal have lige knap så lang tid som beskrevet i opskriften, da ben og hale er rimelig tynde.
Jeg lavede også nogle giraffer. Giraf-udstikkeren er også fra Ebay til ca. 5,5 DKK (link her)
Til sidst lavede jeg en plade stjerneformede kiks og trykkede navn i dem med et bogstavstempel, jeg har købt for flere år siden på Ebay. Der er et lignende sæt her til 7,5 DKK her


Kiksene faldt i god jord og der blev spist et par stykker, mens vi så moster ride stævne i den lokale rideklub lørdag formiddag

4 kommentarer:

 1. De ser gode ud :-) Og hvor er der mange fine køb at gøre på eBay, minder mig om det er længe siden jeg har shoppet sidst!!

  Hvor er hun sød med dametaske og det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Hihi, den lille glimmertaske skal bare med, hver gang vi skal ud af døren ;)

   Slet
 2. Søde kiks! Og god idé med lidt dekoration i form af bogstaver :-)

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, jeg syntes, det er ret hyggeligt at lave. Malou var klart mest vild med dyrekiksene, men hun kan jo heller ikke læse endnu ;)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...