tirsdag den 31. januar 2017

Min weekend

Fredag eftermiddag slappede vi af med tv og snacks, da vi kom hjem fra arbejde og dagpleje. Malou kom selv med fjernbetjeningen og bad om at se "Traktor" (Lille Røde Traktor på Netflix).
Vi har købt nyt sofabord (dog købt brugt, men meget pænt) og forærede vores gamle sofabord væk. Det var slidt og med skjolder fra glas og diverse. Der kom en sød dame og hentede det og hun havde en blomst med til os som tak. Total god karma. Det er det her bord fra Ellos.dk vi har fået nu med sort bordplade.
Manden og jeg fortsatte den afslappede stil om aftenen, da Malou var puttet. Vi var alle tre trætte efter en lang arbejdsuge.Lørdag formiddag cyklede Malou og jeg en tur på biblioteket, mens manden var til spinning. Vi var der, da de åbnede kl. 10 og var derfor de allerførste i legerummet, men der blev hurtigt fyldt op af flere andre børnefamilier.
Det er simpelthen et genialt sted for de mindre børn. Der er et helt legerum med legekøkken, udklædning, telt, ribbe, madrasser, sofa, puslespil, togbane osv. Malou hyggede sig rigtig meget og vi fik også kigget i et par bøger, men legetøjet var klart, det der trak mest.
Om eftermiddagen fik jeg besøg af en gymnasie-veninde til et glas vin og lidt snacks og sammen tog vi til 10 års jubilæum på gymnasiet. Os 10-års jubilarer fik et klasselokale for os selv og kunne spise i ro og mag og genopfriske gymnasieminderne. Samtidig var der almindelig fest på skolen, så vi dansede til DJ-musik og Blak (Nede Mette) kom også forbi og spillede et par numre.
Det var rigtig hyggeligt og sjovt at se klassekammerater og lærere igen.Søndag foregik i et rimelig roligt tempo for mit vedkommende. Jeg fik lov til at sove længe og jeg spiste spejlæg, pølser og edamamebønner til brunch kl. 10:30. Malou skulle da også lige smage, så jeg havde hyggeligt selskab.
Manden gik i gang med et stort projekt med vores el-tavle (han er elektriker og elsker at eksperimentere med el-delen i vores hus), der varede hele dagen.
Jeg havde hovedpine, så da Malou var puttet til middagslur, sov jeg selv en lille lur på sofaen, men det hjalp desværre ikke. Tværtimod blev jeg endnu mere dårlig af det (Det er faktisk derfor jeg normalt aldrig sover lur, heller ikke, da jeg havde barsel, for jeg bliver gnaven, får hovedpine og kvalme af at sove midt på dagen) Heldigvis skyldtes det denne gang nok primært øllene og vinen fra dagen i forvejen, for det hjalp gevaldigt med en cola og nogle chips ;)
Om eftermiddagen kom min veninde og hendes datter på besøg til en kop kaffe og de to små piger legede sammen.
Om aftenen stod den på hjemmelavet pizza og I får lige endnu et billede af min store pige i køkkenet, for jeg er bare så stolt af hende (og jeg fik heller ikke taget andre billeder i søndags...)
Hun var så dygtig og stoltheden lyste ud af hende, da hun stod der i køkkenet på en skammel og med forklæde på. Hun smurte tomatsovs på dejen, puttede fyld på og dryssede til sidst revet ost på pizzaen. Normalt bliver hun hurtigt distraheret, men her holdt hun koncentrationen fuldt ud til at lave to pizzaer.

2 kommentarer:

  1. Ligner en hyggelig weekend! Og et flot bord :-) God stil med blomsterne!

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...