fredag den 17. februar 2017

Min weekend

Der har ikke været nogen aktivitet på bloggen i denne uge. Desværre er det ikke fordi, vi har holdt vinterferie, men fordi jeg har været syg næsten hele ugen.
I sidste weekend (se indlæg her) havde Malou lige været syg, inden vi tog i sommerhus. Den virus fik manden desværre fanget sig, så han lå syg det meste af ugen, efter vi kom hjem. Torsdag formiddag blev Malou ringet hjem fra dagpleje med feber og hun har så været syg hele weekenden. Søndag lagde mig så med feber, hoste, ondt i halsen og snot nok til at søsætte et mindre skib i. Sikke en elendighed, men nu er jeg tilbage på job og vi er alle tre ved at være ovenpå.
I får derfor lige et weekendindlæg fra sidste weekend lige inden, denne weekend starter.

Fredag var jeg hjemme med en rigtig sløj Malou med høj feber. Hun var ikke meget værd, men imellem lurene i sofaen (på mor, selvfølgelig) fik vi bagt en portion boller, men Malou havde desværre slet ingen appetit.Med en syg pige og en mand, der heller ikke var helt på toppen endnu, passede det helt perfekt, at vi havde planlagt at skulle prøve en af færdigretterne fra Knorr, som jeg tester for Buzzador i øjeblikket.
Malou ville rigtig gerne hjælpe med maden, men retten (Tikka Masala) var så nem, at det var svært at finde noget, hun kunne hjælpe med. Poserne med krydderiblanding, ris og paste var dog ret fin underholdning for hende.
 Maden var god, men ikke noget ekstraordinært. Det smagte fint og vi fik agurkestænger og cherrytomater til, for der er ikke nogle grøntsager i selve retten.
De skriver, at der er to portioner i én pakke. Vi lavede to pakker og det passede fint til to voksne og ét barn (vi havde lidt mad i overskud, men én pakke havde været for lidt til os tre)Lørdagen gik med at passe en feberramt lille pige, så den stod bare på indehygge, dyner og fjernsyn. Om aftenen, tog jeg ud til en veninde, hvor vi skulle spise og hygge, inden vi skulle i biffen og se den nye film med Mr. Grey. Bordet var pyntet med grå dug, grå bordløber og med slips, maske og bog.
Vi fik raclette med alverdens tilbehør og så den første film, mens vi spiste, drak vin og hyggesnakkede. Til dessert havde én af tøserne lavet en vildt lækkert cheesecake, men jeg kan desværre ikke huske, hvad der var i.
Der er mange blandede anmeldelser af filmen, personligt syntes jeg, at den var rigtig god og fulgte bogen godt. Der er nogle steder, hvor jeg syntes, de springer lidt let henover tingene ift. bogen, men det er jo svært at gengive alt nøjagtigt i en film.
Efter filmen tog vi ind til byen og fik et par drinks, inden vi gik hver til sit ved to-tiden.

Søndag havde jeg det virkelig ikke særlig godt, da jeg vågnede og denne gang, var det altså ikke tømmermændenes skyld (jeg havde også kun fået fire genstande lørdag) 
Jeg fik feber, ondt i halsen og hoste og lå det meste af dagen på sofaen og havde ondt af mig selv, mens jeg stenede Netflix.
Om aftenen fik jeg hevet mig op af sofaen, spiste et par panodiler og tog hjem til mine forældre for at fejre min mors fødselsdag. Vi tog dog hjem lige efter den lækre aftensmad, så jeg kunne komme under dynerne igen.

Engelsk te med honning og citron hjælper dejligt mod ondt i halsen

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud med sådan en Fifty shades of Grey aften, meget gennemført :-)

  Træls med alt den sygdom, det er en hård omgang når alle rammes!!

  SvarSlet
  Svar
  1. JA, et par af tøserne gik vældigt op i det med bordpynt og det hele ;)
   Ja, det har været en hård omgang med sygdom på matriklen i næsten tre uger, men nu krydser vi fingre for at vi alle er friske indtil foråret :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...