mandag den 12. september 2016

Hyggelig weekend

Vi har haft endnu en dejlig weekend.
Fredag havde jeg tidligt fri og tog Malou med til lægen, hvor hun fik sin 15 måneders vaccination. Hun tog det så flot og skreg kun i 30 sekunder lige da hun blev stukket. Bagefter hyggede sig med legetøjet i venteværelset og ville næsten ikke med hjem.

Malou ville slet ikke hjem fra centeret, da vi havde købt gave til farfar. Hello Kitty bilen var simpelthen alt for sjov (også selvom, der ikke var proppet penge i)
Om eftermiddagen var vi ude at købe gave til farfar og om aftenen var vi til farfars fødselsdag, hvor Malou fik lov til at plukke æbler direkte fra deres æbletræ i haven. Det var bare sjovt!

Min søde lille æbletyv
Lørdag var Malou og jeg til Pomp De Lux party og denne gang købte jeg virkelig meget! Du kan se mine indkøb fra sidste kollektion her. Vi har været meget glade for tøjet, da det er rigtig god kvalitet. Selvom det er brugt meget og vasket mange gange er det stadig rigtig pænt.

Der var masser af legetøj og andre børn at lege med til Pomp De Lux  party.
Jeg har ventet lidt med at købe tøj til Malous vintergarderobe, da jeg vidste jeg gerne ville have mere Pomp De Lux. Så snart, jeg får det ind ad døren, skal jeg nok vise jer det, men jeg kan fortælle, at jeg har købt både bukser, t-shirts, kjoler og cardigans.
Om aftenen var farmand til Karrusel (gadefest i Odense), mens Malou og jeg tog ud til mine forældre for at spise aftensmad og hilse på mosters heste. Malou er helt vild med dem.

Malou og mormor kigger på mosters heste
Søndag havde vi en rolig dag derhjemme med en enkelt sviptur på legepladsen og ellers leg i haven i det gode vejr.

På legepladsen med krudtuglen
Vi tog også en lille cykeltur til Rema på Malous opfordring. Det er så sødt, at man rent faktisk kan kommunikere med hende og hun er slet ikke til at stå for, når hun kommer trippende med sin lille lyserøde cykelhjelm og gerne vil ud at cykle med mor.

I haven i søndags. Malou elsker at samle sten.

2 kommentarer:

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...