tirsdag den 15. november 2016

Min weekend

Fredag havde jeg en træt Malou med i Brugsen og handle lidt småting. Vognen ser meget fyldt ud, men det er primært toiletpapir og så fordi, det var Malou, der "lagde" alle varerne ned i vognen.
Da Malou var puttet, hyggede vi på sofaen. Manden så landskamp og jeg så et par afsnit Bones på Netflix (sæson 11 er lige kommet på, juhuu!) på min telefon. Malou og jeg havde også købt en enkelt juleøl i Brugsen, for jeg følte mig så snydt sidste fredag, hvor det var J-dag. Den var virkelig god og jeg tror, jeg skal have en igen inden jul.

Fredagstræt lille pige
Årets første juleøl og en virkelig god en af slagsen
Efter de mange dages sygdom trængte vi alle tre til noget frisk luft og lørdag tog vi derfor en tur til Langesøskoven for at gå en tur. Det var koldt, men virkelig flot. Jeg elsker efterårets farver og på de klare dage, hvor solen brænder igennem og himlen er helt blå, så er sådan en gåtur i en orange skov nok noget af det smukkeste, jeg ved.
Malou faldt i søvn på vej hjem i bilen, og tog sig en god lang middagslur, da vi kom hjem og puttede hende over i barnevognen. Vi voksne varmede os på en kop varm kaffe/kakao, da vi kom ind i varmen.

Der er så smukt i den danske natur for tiden
Koldt, men flot

Til sidste ville Malou ikke sidde i klapvognen længere, men benene var for trætte til at gå. Heldigvis havde jeg taget en ringslynge med, for hun er altså for tung at bære på armen. Især en glat flyverdragt.
Søndag formiddag var kæresten ikke hjemme, så Malou og jeg drog på en lille gåtur ned til ænderne. Det er så hyggeligt, at fodre ænderne med hende, nu hvor hun har forstået konceptet. De små brødstykker i posen, bliver sirligt taget op et af gangen og "kastet" til ænderne. I dag stod vi ved bredden af åen, da broen vi normalt står på, var helt glat af is. Ænderne var virkelig sultne og kom helt tæt på, for at få brød. 
Da vi kom tilbage tog Malou sig en ordentlig lang middagslur på fire timer (FIRE!), så jeg fik ordnet en masse vasketøj og gjort hele huset rent. Da hun vågnede, tog vi over til farmor og farfar og spiste aftensmad. Vi fik fløderand til dessert og Malou var helt vild med det. Det er godt at komme ud til bedsteforældrene og blive forkælet lidt.

Alt i alt en skøn weekend, der gik alt for hurtigt. 
Jeg har i øvrigt købt en masse vitaminpiller til kæresten og skal have købt biostraht-dråber til Malou. Desuden vil jeg lave ingefærshot i denne uge. Nu skal vores immunforsvar altså styrkes og så håber jeg, at vi slipper for sygdom det næste lange stykke tid.

Jeg elsker at vi har så flot natur i vores nabolag
Meget koncentreret om at give ænderne brød

2 kommentarer:

 1. Skønt med en tur i skoven - flot ser det ud :-)

  Håber ingefærshots virker for jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det håber jeg også :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...