Denne uges madplan ser således ud. Jeg har valgt at lade søndag være fri, da det er tit, at vi får byttet rundt på dagene eller springer en dag over, hvis vi ikke skal spise hjemme alligevel. Det er rart at have en buffer, så man ikke står med for meget mad.
Uge 3:
Mandag: Pølsehorn og cremet pastasalat
Tirsdag: Omeletter med spinat, skinke, peberfrugt og ost. Hertil grøn salat
Onsdag: Vegetarisk minestronesuppe med kerner og grøntsager. Hertil groft brød.
Torsdag: Fiskefad (som her) med kogte bønner, gulerodsstave og kogte kartofler
Fredag: Squashgetti med kødsovs og tomatsalat
Lørdag: Kyllingekrebinetter med spinat og sesam hertil bagte rodfrugter og grøn salat
Søndag:
Uge 3:
Mandag: Pølsehorn og cremet pastasalat
Tirsdag: Omeletter med spinat, skinke, peberfrugt og ost. Hertil grøn salat
Onsdag: Vegetarisk minestronesuppe med kerner og grøntsager. Hertil groft brød.
Torsdag: Fiskefad (som her) med kogte bønner, gulerodsstave og kogte kartofler
Fredag: Squashgetti med kødsovs og tomatsalat
Lørdag: Kyllingekrebinetter med spinat og sesam hertil bagte rodfrugter og grøn salat
Søndag:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.