Da jeg pustede æg, ville jeg gerne bruge noget af æggemassen istedet for at smide den ud, så jeg besluttede mig for at bage bananmuffins.
Bananmuffins
18 stk.
Ingredienser
3 modne bananer
285 g. hvedemel
120 g. brun farin
2,5 spsk. honning
2,5 tsk. bagepulver
1 dl. solsikkeolie
100 g. hakket mørk chokolade
100 g. hakkkede hasselnødder
3 æg
Bananerne moses godt med en gaffel og røres sammen med de øvrige ingredienser.
Fyldes i 18 muffinforme og bages ved 180 grader i 20 min.
De her muffins er rigtig nemme at lave og holder sig lækre og fugtige længe pga. bananen. De er også gode at fryse.
Bananmuffins
18 stk.
Ingredienser
3 modne bananer
285 g. hvedemel
120 g. brun farin
2,5 spsk. honning
2,5 tsk. bagepulver
1 dl. solsikkeolie
100 g. hakket mørk chokolade
100 g. hakkkede hasselnødder
3 æg
Bananerne moses godt med en gaffel og røres sammen med de øvrige ingredienser.
Fyldes i 18 muffinforme og bages ved 180 grader i 20 min.
De her muffins er rigtig nemme at lave og holder sig lækre og fugtige længe pga. bananen. De er også gode at fryse.
Uh, det er en klassiker af den bedste!
SvarSlet- Anne
Ja, det er en skøn klassiker og den er også god at bage i en rugbrødsform som en lille kage.
SletMmm, de ser virkelig gode ud. Tror snart, jeg skal bage igen :-)
SvarSlet/Line
Tak, de blev også rigtig gode! :) Vi havde nogle med på bilturen til Berlin og resten røg i fryseren.
Slet