En ny uge venter og dermed også en ny madplan. Vi får forsat leveret mad fra Kokkens Hverdagsmad i lige uger, så der skal kun laves madplan hver anden uge. Det gør både opgaven sjovere og mere overskuelig. Vi er i øvrigt stadig meget tilfredse med Kokkens Hverdagsmad, kvaliteten er god, der er variation i retterne og det er spændende mad samtidig med, at det er børnevenligt.
Vi ved ikke helt, hvad weekenden bringer, så jeg har kun lavet en madplan til fem dage.
Madplan uge 3:
Mandag: Ovnbagt laks med citronskiver og cherrytomater hertil bådkartofler og hvidløgsstegte grønne bønner
Tirsdag: Stegt kyllingebryst, fuldkornspasta og grøn salat med feta
Onsdag: Stegt kyllingebryst, fuldkornspasta og grøn salat med feta
Torsdag: Kyllingefrikadeller med revet gulerod og peberfrugt hertil bulgursalat
Fredag: Kyllingefrikadeller med revet gulerod og peberfrugt hertil bulgursalat
Vi ved ikke helt, hvad weekenden bringer, så jeg har kun lavet en madplan til fem dage.
Madplan uge 3:
Mandag: Ovnbagt laks med citronskiver og cherrytomater hertil bådkartofler og hvidløgsstegte grønne bønner
Tirsdag: Stegt kyllingebryst, fuldkornspasta og grøn salat med feta
Onsdag: Stegt kyllingebryst, fuldkornspasta og grøn salat med feta
Torsdag: Kyllingefrikadeller med revet gulerod og peberfrugt hertil bulgursalat
Fredag: Kyllingefrikadeller med revet gulerod og peberfrugt hertil bulgursalat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.