Vi lavede lækker aftensmad med svinemørbrad. Jeg har luret lidt på nettet efter en god opskrift og her er min version, som blev rigtig god.
Svinemørbrad i fad til fire personer
1 svinemørbrad (ca. 400-600 g.)
200 g. champignon
2 porrer
500 ml. madlavningsfløde
Salt, peber, timian
Tilbehør: Kartoffelmos og letkogte grøntsager
Puds mørbraden af og skær den i 2-3 cm. tykke skiver, der bankes flade (med hånden eller noget tungt)
Skær porrene i ringe og champignonerne i mindre skiver.
Krydr med salt og peber og steg mørbradbøfferne på begge sider på en pande. Placer dem i et stort ovnfast fad. Steg champignon og porrer på panden. Hæld dem ovenpå mørbradbøfferne.
Kog fløden op i panden og tilsæt timian, salt og peber. Hæld sovsen over fadet og put retten i ovnen på 200 grader i ca. 20 min.
Serveres med kartoffelmos (eller ris/pasta) og letkogte grøntsager. Vi kogte en blanding af gulerødder, kartofler, pastinak og jordskok til mos og lynkogte gulerodsstykker og broccoli ved siden af.
Nu vil vi tage i biografen og se den nye Quentin Tarantino film "Django Unchained" (og spise
Sikke en flot buket, og det er da skønt med en årsdag, der er til at huske :-)
SvarSletOg mørbradretten ser virkelig lækker ud. Mmm, mørbrad i sovs er bare det bedste.
Den var virkelig også lækker. Og med Milda madlavningsfløde på bare 4%, så er der kun 280 kcal i en portion, så kommer kartoffelmos og grøntsager oveni, men i alt ca. 470 kcal og det er ikke særlig meget for lækker aftensmad :D
Slet