Jeg har efterfølgende brugt opskriften flere gange, dog med købte tarteletbunde.
Nemt tarteletfyld til 8-9 tarteletter (2-3 personer)
Ingredienser
2 kyllingefileter
1 ds. aspargessnitter
2,5 dl. vand
½ hønsebouillionterning
20 g. margarine
3 spsk. hvedemel
Væsken fra aspargessnitterne
Salt, peber
Skær kyllingefileterne i små bitte tern og svits dem kort. De må ikke brune. Tilsæt 2,5 dl vand og ½ bouillonterning.
Når suppen koger, skummes den af og koges herefter i 12 minutter
Hæld væsken fra aspargesnitterne gennem en si ned i en skål.
Når kyllingen har kogt, hældes suppen herfra også gennem sien ned til væsken fra
aspargesen.
Smelt margarinen og tilsæt melet under omrøring ved svag varme til det samles.
Tilsæt væsken lidt af gangen under kraftig omrøring (piskeris) og ikke for stærk varme.
Kog igennem ca. et minut til sovsen tykner. (Tilsæt jævner, hvis det driller)
Tilsæt kylling og asparges, varm op og smag til med salt og peber.
Put fyldet i varme tarteletbunde og server straks. Vi plejer at servere grøntsagsstave ved siden af for at få lidt grønt med.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.