onsdag den 13. august 2014

Min personlige Mega Mussel tallerken

Her er så resultatet af mine anstrengelser på den Royale malerskole i marts. Efter man har været afsted på malerskole går der op til 3 uger før man kan hente den færdige tallerken. Det tager tid, før end at tallerkenerne kan blive brændt korrekt.
Det produkt man får fra sådan en malerskole matcher således i kvalitet og håndværk præcis Royal Copenhagens egne produkter i butikkerne. Bortset fra bemalingen af tallerkenen, naturligvis.

Min tallerken er den til venstre i billedet. med det røde kryds på. 

Detaljer fra både min og Lines tallerken. Min tallerken er den øverste.

Fin tager den sig ud, når der serveres mad på den.
Da jeg hentede min tallerken i butikken blev jeg lidt skuffet. Ikke pga. mine evner som porcelænsmaler, men fordi der var gået et lille skår af min tallerken under brændingen. Og det sker desværre jævnligt, blev jeg fortalt, fordi porcelæn er et naturprodukt. Under normale omstændigheder vil produkter med skår blive sorteret fra og ikke blive solgt - ej heller som 2. sortering. Jeg er nu meget glad for, at jeg fik min tallerken alligevel. Skåret er lille og sidder under tallerkenen, så man kan ikke se det, når den er i brug.
Som kompensation for det lille skår har jeg fået en gratis plads på en ny malerskole i Odense til august. Det er meget fornemt og et virkelig lækkert plaster på såret.


4 kommentarer:

 1. Jeg er så spændt på at se, hvordan din nye tallerken er endt med at blive :-)

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jeg virkelig også. Synes det gik meget bedre og nemmere. Jeg vidste ligesom, hvad jeg skulle være opmærksom på.

   Slet
 2. Jeg tror godt, du kan blive ansat hos R.C.! :) Sikke evner, du har jo! Tak for sidst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde. Det var super hyggeligt! :) Jeg synes, den er blevet bedre her anden gang jeg var inde og male, så er meget spændt på at se den også.

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...