søndag den 2. august 2015

Kravlegårdsmadras

Jeg havde planlagt en del projekter jeg skulle nå i mine fire ugers barsel før fødslen. Malou valgte helt selv sin fødselsdag og det var en uge for tidligt i forhold til mine planer. 
En af de ting, jeg skulle have nået, var at sy et betræk til madrassen i kravlegården. Faktisk var det mine planer for den lørdag, som blev meget anderledes, end jeg lige havde regnet med, og som endte med, at jeg sad med min skønne datter i armene for første gang. 


Jeg har udskudt projektet lidt, dels fordi vi ikke havde fået kravlegården op og dels fordi, jeg ikke helt kunne gennemskue, hvordan jeg skulle sy betrækket på den smarteste måde. 
Jeg startede tidligere på ugen med at klippe alle stykkerne ud - i de forkerte mål! Nu har jeg officielt stiftet bekendtskab med den såkaldte ammehjerne! 
Jeg måtte i Stof og Stil efter nyt stof og lørdag stod så på klipning og syning. Denne gang i de korrekte mål. 
Jeg vil ikke komme med nogen lang forklaring på, hvordan jeg har syet det, for jeg er helt sikker på, at jeg ikke har gjort det på den nemmeste måde. 


Fint er det dog blevet med lynlås og det hele, så betrækket kan tages af og vaskes, hvis Malou gylper på det (og det gør hun nok...)
Betrækket matcher forresten den legetøjskurv, jeg syede inden jeg fødte. 

4 kommentarer:

 1. Trods tidligere ankomst og at du klippede forkert, så synes jeg det er super sejt at du har overskud til at sy sådan en madras. It stof og resultat må jeg sige :-)

  SvarSlet
 2. Fint stof skulle der stå ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare blevet fin, og med en skøn model på billederne :-)

  /Line

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...