onsdag den 28. juni 2017

Ebay-fund | Gurli Gris ting

Malou er helt optaget af tegnefilmene med Gurli Gris. Jer uden børn, ved måske, ikke hvem det er. Det gjorde jeg i hvert fald ikke for to år siden. Gurli Gris (på engelsk Peppa Pig) er tegnefilm for de allermindste og sendes på Ramasjang om eftermiddagen og ligger derfor også på DR TV. Der ligger også en masse afsnit på Netflix, så det er nemt tilgængeligt. Afsnittene handler om familien Gris' hverdag og varer kun 5 min. hver.
For at imødekomme Malous nye passion uden at spendere formuer, så tog jeg lige et hurtigt kig på Ebay for at se, om ikke, der var lidt sager med Gurli. Der må være mange andre børn, der også er vilde med de spøjse grise, for der var masser af forskelligt merchandise.
Jeg har klikket alt nedenstående hjem til Malou. Jeg er spændt på hendes reaktion, når tingene kommer.


5 kommentarer:

 1. Årh, tak for tip :-) Min den store er vild med Gurli Gris, så jeg køber da lige lidt til kalender/adventsgaverne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, det link til tatoveringerne virker ikke? Kan ikke lige finde dem - måske du kan hjælpe? :-)

   Slet
  2. Hov, ja den var smuttet. Har opdateret linket i indlægget og du får det også lige herunder. Håber tingene falder i god jord :)
   http://www.ebay.com/itm/Peppa-Pig-Cartoon-Flash-Tattoo-Sticker-Temporary-Body-Art-Toys-Decoration-Label/152542216505?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=451921441133&_trksid=p2057872.m2749.l2649

   Slet
 2. EBay er fantastisk! Har også købt ting med Paw Patrol til sønnike derinde - til rigtig gode priser :-)

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...