torsdag den 24. oktober 2013

Inspiration til aftensmad #4

Så er der igen et lille indlæg med billeder fra de sidste par ugers aftensmad. Denne gang er der både noget med pasta, perlespelt og kartofler. Vi er gode til at få varieret både kød og tilbehør, og er meget opmærksomme på, at vi ikke altid får det samme (Det er også så kedeligt...)

Cremet pastasalat (fuldkornspasta, tomater, ærter, peberfrugt, rødløg, æble, spidskål og cheasy fraiche med krydderier), helstegt kyllingefilet og gnavegrønt
Oksekødsfrikadeller med frisk oregano hertil perlespeltsalat (perlespelt, tomater, agurk, peberfugt, gulerod, ærter, rødløg og feta) og rødbede-coleslaw (fintrevet rå rødbede, fintrevet spidskål, æbletern og cheasyfriache + krydderier)
Kyllingefilet lavet i Römertopf serveret med hjemmelavet agurkesalat: Kartoffelbåde, squash, aubergine, presset hvidløg, halve tomater og en dåse hakket tomat krydres med salt og peber og blandes i bunden af Römertopfen. Der lægges halverede kyllingfileter ovenpå og det dampes i  1,5 times tid i ovnen.
Kyllingefrikadeller med lynkogte grønne bønner og salat med grove pastamuslinger, babysalat, agurk, æble, radise, gulerod og feta



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...