mandag den 4. juli 2016

Børnevenlig madplan uge 27

Mandag: Lasagne og råkostsalat fra weekenden
Tirsdag: Kyllingefilet med rød pesto, tortellini med ricotta og spinat hertil grønne bønner
Onsdag: Kyllingefilet med rød pesto, spidskålssalat med æble og mandler og foccaciabrød
Torsdag: Fuldkornstærte med laks og spinat hertil grøn salat
Fredag: Grillede kotelletter, hjemmelavet kartoffelsalat, hvidløgsbrød (truttens klare favorit) og grøntsagsspyd
Lørdag: Pizzaer (evt. på grillen) og grøn salat
Søndag: Pizzaer og salat fra lørdag

Her får I denne uges madplan. På fredag går vi alle tre på tre ugers sommerferie. Vi glæder os! Så må det gode vejr gerne komme tilbage, i hvert fald bare indtil vi skal til Rhodos og nyde solen og hinanden.
Vi fik først lavet lasagne i går (søndag), da weekenden bød på hurtig færdiglavet menu (fyldt svinemørbrad med flødekartofler) fra SuperBrugsens slagter fredag, fordi vi var sent hjemme efter besøg hos nogle venner. Vi fik sushi lørdag aften. Det var Malous første møde med begge forældres ultimative livret, men hun var ikke synderligt begejstret over de små ruller med avocado, vi havde bestilt til hende.

Sushiaften for tre
Køkkenhaven har givet vildt mange jordbær, men det er desværre ved at være slut med dem. Til gengæld har hindbær og ribs overtaget mens salat, radisser og kartofler er godt på vej. Det har været perfekt med alt den regn vi har fået, men nu må det gerne blive lidt varmere temperaturer igen.
I drivhuset har vi høstet de første fire skoleagurker, men cherrytomat, almindelig agurk og aubergine er ikke helt klar endnu.

 
Vi har haft så mange jordbær, at Malou fik en hel bøtte med ned i dagplejen i sidste uge. Det var et stort hit hos de små.

2 kommentarer:

  1. Lyder lækkert og skønt med sushi, vi skal ud at spise kinesisk/running sushi i morgen og er spændt på om barnet kan lide det lige så meget som de voksne ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Her var det vist mest tangen, der var svær at tygge med kun 6 tænder ;) Tror vi prøver med nigiri eller andet uden tang næste gang. Lyder lækkert med running sushi, der plejer også at være en del frugt og små nudelretter :)

      Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...