tirsdag den 5. juli 2016

Det vil jeg gerne nå i juli...

Så er sommeren for alvor over Danmark, eller sommerferien i det mindste. Det gode vejr lader vente på sig, men jeg kan svagt huske, at vi havde kanon vejr i slutningen af maj og starten af juni. Kom tilbage sol!
Jeg nåede faktisk alle delene på min juni-liste, selvom vejret svigtede os en uges tid efter, jeg skrev indlægget.
Vi var bl.a. i Odense Zoo på Malous fødselsdag, jeg købte en ny sommerhat til Malou (som hun stort set ikke har brugt endnu) og vi holdt 1 års fødselsdag for den lille fis, både derhjemme og i dagplejen. Koldskål og iskaffe har jeg ikke fået nok af endnu og jordbærrene fra haven er desværre ved at være sluppet op, men vi har spist godt og nydt dem.
Vi holder snart tre ugers sommerferie alle tre, så det kommer denne måneds "Det vil jeg gerne nå..." til at bære præg af.

Malou fik bl.a. en Pukylino balancecykel i fødselsdagsgave. Det sjoveste pt. er ringeklokken og at kravle op på sadlen og ned igen og op og ned... Jeg håber, vi kan opmuntre hende til at køre cyklen, for hun kan faktisk godt.
I juli måned vil jeg gerne nå at...
 • Komme helt ned i gear og slappe af, mens vi har ferie
 • Lære Malou at cykle på hendes lille balancecykel
 • Få noget sol på mine blege stænger (Det MÅ altså være muligt med en uges ferie på Rhodos)
 • Nyde kolde is og lækker iskaffe i solen på vores terrasse
 • Få en snert af friluftslivet med en uge på spejderlejr (i villatelt. Med et rigtig køkken og toiletter indenfor rækkevidde)
 • Kysse på min kæreste og min datter og virkelig nyde, at vi har hele tre uger i hinandens selskab
 • Spise friske cherrytomater og agurker fra drivhuset
 • Få sandkassen til Malou helt færdig, så vi kan lege udenfor 
Manden har anlagt en lille terrasse til sandkassen. Vi var ikke tilfredse med kvaliteten af den første sandkasse, vi købte, så nu har vi denne på vej i stedet. 

2 kommentarer:

 1. Når I får sand i den sandkasse, så kør lige i Silvan og invester i et net til at lægge over. Katte elsker sådan en sandkasse (erfarede vi på den dyre måde) :-D
  Burde vi måske have tænkt over selv... Men så måtte vi jo fjerne sand og starte forfra igen :-) Kan godt unde jer, at I slipper for den oplevelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Morten, Mange tak for tippet :) Vi har selv kat, så vi skal helt klart have et net. Sandkassesand er jo ikke billigt ;)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...