fredag den 19. maj 2017

Indlæggelse og operation

Det er 2,5 uge siden, jeg sidst fik skrevet her på domænet og det er der en god grund til.
Jeg har været sat helt ud af spil med en slem halsbetændelse, der udviklede sig til en halsbyld, akut operation, tre dages indlæggelse og massive mængder af penicillin for at bekæmpe infektionen.
Jeg fik fjernet begge mandler og skåret halsbylden væk midt om natten i fuld narkose. Jeg har efterfølgende haft smerter, været dødtræt pga. penicillinen og har også skulle holde mig fuldstændigt i ro, da der er risiko for blødning i såret, hvis jeg får pulsen op.
Selvom 14 dage på langs i sofaen med middagslure, Netflix og is i uanede mængder lyder fantastisk, så er jeg ret så glad for, at jeg nu er ved at være ude på den anden side igen.
På mandag starter jeg på job igen efter næsten tre ugers fravær og det glæder jeg mig meget til.

7 kommentarer:

 1. Puha sikke en omgang! Håber du er ved ar være frisk igen, der lyder ikke rart!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er heldigvis næsten helt frisk igen og er startet på job igen i dag :)

   Slet
 2. Åhh nej det lyder ikke rart. Håber at det stadig går den rigtige vej. God bedring herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Lene. Ja, det var en hård omgang. Jeg er heldigvis næsten helt frisk igen :)

   Slet
 3. Hej Tine,
  Jeg er endt inde på dit indlæg her, fordi jeg har ledt internettet tyndt efter en som har haft halsbyld og fået fjernet mandlerne. Jeg har nemlig selv lige haft et smertefuldt forløb med en halsbyld hvor jeg var indlagt, og blev drænet, og nu er jeg på penicillin.. Men der er riciko for at de vil fjerne mine mandler! Hvis du kan fortælle mig hvordan du synes smerterne var ved halsbylden vs. ved at få fjernet mandlerne ville jeg være taknemlig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Øv, hvor er det træls for dig, det er en hård omgang. Jeg syntes helt klart at halsbylden var meget værre end operationen, hvor jeg fik fjernet mandlerne.
   Jeg ved ikke, om jeg var specielt heldig eller hvordan, men jeg syntes slet ikke smerterne ved at få fjernet mandler var slemme i forhold til de smerter jeg havde ved halsbylden. Det gjorde selvfølgelig ondt, men ikke i samme grad som halsbylden.
   Rigtig god bedring til dig. Jeg håber, du snart er på benene igen.

   Slet
  2. Tusind tak for dit svar, det har virkelig hjulpet mig! Jeg synes nemlig også det var forfærdeligt smertefuldt at have en halsbyld og kunne ikke forestille mig værre. Igen, rigtigt mange gange tak!

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...