fredag den 24. januar 2014

De mest populære indlæg i 2013

Som mange gør, når man starter et nyt år, vil jeg gøre status over det gamle. 2013 var mit første hele år som blogger og jeg er blevet rigtig glad for at have en blog, alle jer læsere og for at følge med i andre blogs.
Jeg har fundet de tolv mest populære indlæg - ét for hver måned i 2013. Det er primært indlæg med madopskrifter eller kreative DIY's, der får flest hits.

I årets første måned, var det et blogindlæg om endnu et hjemmestrikket pandebånd, der fik flest hits.


Februar måned bød på en opskrift på fuldkornstærte, som jeg har brugt i mange år. I indlægget giver jeg også tips til variation af fyldet. Det er en opskrift jeg stadig bruger ofte, da den er simpel og lækker.

I marts skrev jeg ikke så meget på bloggen, da jeg havde rigtig travlt med at være spejder. Det mest læste indlæg fra denne måned er da også en opskrift på nemme minipizzaer lavet af grove pitabrød, der er perfekte til madpakken, picnic eller spejdertur.


I april startede jeg med at lave et indlæg med inspiration til aftensmad. Jeg elsker at lave mad og jeg tager ofte også billeder af den mad, jeg laver, men det er ikke altid at det ender ud i opskrifter på bloggen. I dette indlæg startede jeg en tradition med at samle 4-5 forholdsvist simple ideer til aftensmaden. Indtil videre har jeg lavet fire indlæg med billeder af min aftensmad.

Rabarbersæsonen startede i maj og det gorde mine indlæg om mad fra haven også. Et indlæg, der stadig får masse af hits hver eneste uge er min opskrift på kold rabarbersuppe med hjemmelavet vaniljeis. Det er en virkelig lækker dessert og det er noget af det første, jeg skal lave, når rabarberne kommer igen til foråret.

I juni havde jeg nogle travle dage og dem opsummerede jeg i et indlæg med mange billeder. Det kunne I lide og det blev det mest besøgte indlæg i den måned. Det var også i juni vi så småt begyndte vores projekt med en meget stor træterrasse.


I juli lavede jeg en af mine klassiskere kylling med chorizo og delte opskriften med jer på bloggen. I må også være vilde med retten, for opskriften er rigtig velbesøgt. Det var også i juli at vi begyndte at bygge træterrassen i en voldsom varme.

I august faldt jeg over en rabatkode til Wonderhagen og jeg delte den med jer her på bloggen. Jeg brugte selv rabatkoden og anskaffede mig en fin blå plakat med en lakridspibe. Indlægget er ikke så aktuelt mere, da rabatkoden forlængst er udløbet, men i dette indlæg kan du se, hvor jeg hængte plakaten op. I august var vi også på en afbudsrejse til Alanya og træterrassen blev endelig færdig.


Da det blev efterår og æbletid fik jeg kassevis af æbler fra mine svigerforældre og det kom der en masse æbleopskrifter ud af, som jeg delte med jer i september. I var allermest glade for opskriften på æbleflæsk og det kan jeg godt fortstå. Det er en klassiker og den er nem at gå til. Se de andre æbleopskrifter her.

I oktober brugte jeg min efterårsferie på at lave kursus for spejdere og det ville I gerne læse om. Fordi jeg havde travlt med at arrangere kursus bød oktober ikke på så mange indlæg.

Jeg brugte den mørke tid i efteråret på at lave en masse kreativt og i november delte jeg en DIY på søde lyslygter lavet af syltetøjsglas og silkepapir. Mon der er nogle af jer, der har gjort mig kunsten efter?


I december blev det kun til fire indlæg fra min side. Jeg blev slået ud af skrivekurs pga. nyt arbejde og almindelig december travlhed. I har dog alligevel holdt ved og det er jeg glad for. Inden jeg smuttede på en lang blogfri juleferie delte jeg et indlæg om en hjemmelavet rystekugle og det ville I gerne læse om.

Tak for et rigtig dejligt år med bloggen. Jeg håber, at 2014 bliver et ligeså fantastisk blogår!

4 kommentarer:

 1. Hvor er det hyggeligt med et tilbageblik.
  Og du har altid lækre opskrifter i ærmet :-)

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Line. Det er så hyggeligt at se tilbage. Jeg var også glad for dit indlæg om 2013. Der er så meget, man allerede har glemt igen ;)

   Slet
 2. Kan også rigtig gode lide din blog søde Tine.
  Jeg blogger ikke rigtig så meget - synes det tager så meget tid - oh næsten alt hvad jeg laver deler jeg alligevel på FB :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Camilla! Det er lige med at finde en balance mellem det man deler på FB, Instagram og bloggen. Og det tager jo altså noget længere tid at skrive et blogindlæg, end det gør at dele noget på Facebook, så jeg kan godt følge din prioritering. Men jeg nyder at følge dig (og Silke), især nu, hvor vi ikke ser hinanden i hverdagen mere.

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...