fredag den 3. januar 2014

Kærestens fødselsdag

Søndag d 24. november havde kæresten fødselsdag og det blev fejret af to omgange. Først fredag, hvor mine forældre og søskende kom til aftensmad og dernæst på selve dagen, hvor kærestens familie kom til eftermiddagskaffe med boller og lagkage.

Fredag havde vi lavet kylling i fad med chorizo med vilde ris, brød og salat til. En lækker ret, som jeg før har delt med jer på bloggen. Den er i min verden et hit som gæstemad, fordi det hele kan laves på forhånd (salat, ris, fad), så man ikke står med en masse, der skal tilberedes i sidste øjeblik.
Brødet, vi fik til, bagte jeg selv og den opskrift delte jeg med jer i dette indlæg.


Til dessert fik vi kaffe og en lækker gulerodskage med flødeostglasur.


Jeg bagte jeg nogle rigtig lækre rugbrødsmuffins af en rugbrødsblanding fra Finax (den gule med  solsikkerugbrød) i en smurt metalmuffinform. Jeg tænker, at de også vil være lækre som madpakkebrød. Her var de tænkt som et grovere og mere mættende alternativ til fødselsdagsbollerne.
 
 
Søndag på selve dagen sov kæresten længe, fordi han  havde været i byen. Jeg vækkede ham med toast og cola, som det var ønsket fra ham.
Flaget blev hejst og vejret var så lækkert.
 

 

Søndag bagte jeg fødselsdagsboller, som desværre blev ret flade, fordi ovnen gik ud og jeg ikke opdagede det, før de havde stået i en halvlunken ovn i 20 minutter. Jeg tog derfor ikke lige et billede af dem, men, de smagte godt. Kæresten havde samlet en rigtig lækker lagkage med bl.a. hindbærcreme, banan og chokolade. 

2 kommentarer:

  1. De der rugbrødsmuffin de er pinnet i mit board - lunch box - genial idé.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Ja, de er virkelig lækre. Og rigtig nemme at lave :D

      Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...