tirsdag den 11. oktober 2016

Dagligvarer fra nemlig.com

Jeg har netop klikket vores anden bestilling fra nemlig.com hjem. De er lige begyndt at levere til Odense i sidste måned. Kæresten og jeg var enige om, at vi rigtig gerne ville prøve at købe ind på denne måde, da vi synes det er svært at nå at handle i hverdagene.

Første bestilling indeholdt en gratis gave. Helt perfekt for en chokoladeelsker som mig!
Jeg laver i forvejen madplaner hver eneste uge, så i stedet for at skrive en fysisk indkøbsseddel har jeg bare tastet direkte på Nemligs hjemmeside. Første gang er det lidt ligesom at handle i et nyt supermarked, hvor man ikke ved, hvor tingene står. Det tager lidt længere tid, end man er vant til. Allerede her anden gang var det noget hurtigere, og jeg er sikker på, at det bliver rigtig let at handle, når man er helt tryg ved hjemmesiden og de forskellige kategorier. Alternativt kan man lave en søgning, hvis man ikke kan finde en bestemt vare.
Hjemmesiden er desværre langsom om at loade de nye kategorier og det irriterer mig lidt. Jeg kender flere med samme problem, så jeg tror ikke, det er min computer/mit internet, den er gal med.
Måden, hvorpå man kan købe mere end én vare er desuden lidt dum. Jeg har f.eks. lige opdaget, at jeg kun har fået bestilt én banan, én kiwi og én agurk til en hel uge! Det er lidt ærgerligt og jeg gjorde det også første gang. der nåede jeg dog at opdage det, inden de havde pakket mine varer.
Kvaliteten og datoerne på varerne var super fine ved vores første levering. Priserne er lidt dyrere end discountbutikkerne, men nemlig.com prismatcher Netto på mange varer (lidt over 2000), så de helt almindelig dagligvarer såsom mælk, rugbrød og pålæg findes i discountvarianter.
For en tilbudsjæger som mig, er det dog lidt ærgerligt, at der ikke er så mange varer på tilbud, som man ser i de almindelige forretninger. Jeg har på en måde lyst til at cykle i Netto og hente frisk pasta til fem kroner, i stedet for at give 13 kroner for samme varer hos Nemlig. Måske skal jeg i virkeligheden bare lade være med at læse tilbudsaviserne, når jeg gerne vil handle online?

Alt i alt er det en rigtig god service, som vi helt sikkert vil bruge fremadrettet, da det er så lækkert ikke at skulle hive sig selv og surt barn i Rema onsdag eftermiddag. Det ér bare en anelse mere hyggeligt, at handle, med et glas rødvin i hånden og benene oppe i sofaen, mens lillefisen sover trygt i sin tremmeseng.

2 kommentarer:

  1. Jeg gad så godt de leverede her - netop pga prismatchen. De andre alternativer som Coop.dk med mere er for dyrt! Fedt de sender chokolade med :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, mega fedt med chokolade. Desværre er det kun ved allerførste levering ;) Selvom de har prismatchen syntes jeg stadig, at priserne ligger op af Coop. Jeg betaler dog gerne lidt mere for at få bragt ud de uger, hvor det kniber. Fragtpriserne ligger mellem 4-29 kr., så det er absolut meget rimeligt :)

      Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...