tirsdag den 29. november 2016

Strikket nissehue til Malou

Jeg nåede lige præcis at blive færdig med denne strikkede nissehue til Malou om aftenen 1. søndag i advent, så nu er hun klar til at gå julemåneden i møde.


Den er strikket efter dette gratis mønster fra Stof og Stil, i det anbefalede acrylgarn fra samme sted og jeg har strikket i farven "rød" og "hvid". Jeg har strikket det hvide ribstykke på strømpepinde str. 3 og den røde del på 40 cm. rundpind str. 4 og brugt magic loop teknik til sidst (og dermed lært noget nyt), da jeg ellers ikke kunne se mig ud af, hvordan jeg skulle strikke det smalle stykke øverst.
Jeg har monteret en pompom i toppen i stedet for en kvast, men det er jo en smagssag.
Jeg har strikket str. 86/92 (1,5 - 2 år) og jeg synes, den er lidt til den lille side. Jeg tror, måske, at jeg har slået maskerne for stramt op til at starte med, da kanten af huen er lidt stram om hovedet på Malou. Det hjalp lidt at få den skyllet op og det går lige an i år, men jeg bliver nok nødt til at strikke en ny til næste år.
Jeg er glad for resultatet og Malou er rigtig sød med den på, men hun sidder ikke stille særlig længe ad gangen, så det er helt umuligt at få et ordentligt billede af hende. I må nøjes med disse halvslørede billeder taget en mørk morgen i nattøj inden dagpleje.

4 kommentarer:

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...