torsdag den 9. februar 2017

Sne i Odense

Onsdag fik vi en god portion sne i Odense, så jeg tog lidt tidligere fri fra job og hentede Malou med kælken. Det var hendes første kælketur og hun grinede stort, når jeg løb med kælken, så det gik rigtig stærkt. Jeg håber, sneen bliver liggende til weekenden, så vi kan gå en tur på kælkebakken.
Da vi kom hjem i varmen hjalp Malou med at lave aftensmad. Lige for øjeblikket vil hun bare så gerne hjælpe og lige så snart, jeg går i køkkenet, så kommer hun slæbende med en skammel for at være med. Hun er simpelthen så sød og vil rigtig gerne putte salat/grønt i skåle, lægge pomfritter på bagepladen og bære maden over på spisebordet. Det er lidt svært at finde opgaver, som hun reelt kan hjælpe med, men jeg prøver at inkludere hende, så meget, jeg kan og lukker øjnene for alt det, der ryger ved siden af.


Vi fik denne menu fra Aarstidernes Kvikkasse og Malou var helt vild med karrysovsen, så den skal vi snart lave igen

4 kommentarer:

 1. Ej så godt et billede i kælken, og også det andet :-) Maden ser lækker ud og børnevenlig i den Kvikkasse!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også vild med det billede i kælken <3
   Ja, den var meget børnevenlig i denne uge, syntes det svinger lidt. De har også en kasse med "Livretter" og en der hedder "Børnefamiliekassen", så der er altid noget børnevenligt at vælge imellem :)

   Slet
 2. Jeg er så misundelig på jeres sne! Og hvor ser Malou skøn ud :-)

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Vi har også ventet længe på ordentlig sne denne sæson. Jeg er også ret misundelig på jeres sindssygt smukke hike i sneklædte Grand Canyon!

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...