fredag den 24. februar 2017

Ugen i billeder

Det har virkelig været småt med billeder på telefonen i denne uge, så det bliver en lillebitte collage, jeg kan vise jer fra ugens løb.
I mandags hjalp Malou med at lave pizza. Hun er enormt stolt over, at hun har fået sin egen lille kagerulle. Det er denne her til 30 kr. fra Trævarefabrikernes Udsalg.
Tirsdag eftermiddag røg Malous venstre dræn ud. Jeg fandt det i øret, da jeg ville vaske en ordentlig omgang betændelse væk. Onsdag måtte jeg derfor tage tidligt fri og tage Malou med til en akuttid hos ørelægen. Ganske rigtigt var venstre øre betændt og uden dræn, så nu står den på øredråber den næste uge, for at slå betændelsen ned og så har vi fået tid til ilæggelse af nyt dræn d. 6. marts.
Puha, jeg kan stadig tydeligt huske, hvor hårdt det var (mest for mig, Malou var meget sejere end sin mor), da hun fik lagt dræn i begge ører i december. Jeg skrev lidt om det her.
Malou er inde i en periode, hvor hun rigtig gerne selv vil tage gummistøvler, huer, cykelhjelm, jakker osv. på, men altid kun, når vi ikke skal ud af døren. Hun bliver så stolt, når det lykkedes hende at få et eller andet rigtigt på. Derfor har hun bl.a. set Shaun The Sheep med cykelhjelm på.

Rigtig god weekend til jer alle! Vores bliver en rar en af slagsen fyldt med en masse dejlige planer - kaffeaftaler, færdiggørelse af fastelavnstøj, tøjparty og fastelavnsfest.

4 kommentarer:

 1. Øv med hendes dræn!

  Lyder som en god weekend i går i møde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er surt med det dræn. Håber det næste bliver siddende lidt længere :)

   Slet
 2. Hvor træls med Malous øre! Jeg håber, hun kommer nemt igennem det igen :-) Og det lyder som en skøn weekend, I går i møde.

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret ærgerligt med øret. Vi havde håbet på, at drænet ville sidde i hvert fald 6-12 måneder, før det faldt ud.

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...