mandag den 3. april 2017

Fredag og nye sko til Malou

Weekenden startede på en måde allerede på jobbet, hvor vi holdt afskedsreception for vores afgående direktør. Der var lækker buffet, små desserter og et enkelt glas vin. Ikke dårligt, når man er vant til at have madpakke med hver dag.Fredag eftermiddag tog vi i Tarup Centeret for at købe nye sko til Malou og lidt andre småting. Vi var i Tops, hvor vi har købt de fleste af Malous sko. Tilfældigvis var der 20% på alle børnesko, så vi sparede ca. 220 kr. Heldigt for os!
Malou fik både forårssko og sandaler. Så er hun også godt kørende til den forestående ferie.
Skoene er den nye udgave, af den Ecco model hun havde i efteråret. Vi var så glade for de sko. De sad godt på foden, var nemme at spænde og holdt sig pæne i lang tid.
Det er det samme med sandalerne. Der har vi igen købt sandaler fra Superfit, bare i en ny farve og i str. 24 i stedet for str. 20, som de var sidste år. Hvor er det vildt, så hurtigt børnefødder vokser!!
Traditionen tro, så spiste aftensmad på Det Grønne Køkken. Det har vi faktisk gjort hver gang, vi har købt nye sko til Malou i Tarup Centeret. Det er en hyggelig lille tradition.

Ecco first 550 kr. || Superfit sandaler 550 kr.
Det Grønne Køkken er en kæmpe thai- og salatbuffet, så alle kan få lige det man bedst kan lide og den mængde, man kan spise. Der afregnes efter vægt og jeg betalte 83 kr. for min og Malous tallerken. Kærestens var fyldt med en masse friturestegte sager og var noget dyrere.
Om aftenen hyggede vi med fredagsguf og X-Factor finale. Jeg fik prøvet min nye neglelak, jeg hentede i Matas, da vi købte sko til Malou. Den fik jeg som gave igennem Club Matas. Jeg måtte vælge frit mellem alle Essie neglelakker, så det var svært at vælge, men valget faldt på Essies Cocktail Bling, da jeg mangler en grå neglelak.

2 kommentarer:

 1. Fine sko I har fået købt! Og wow ar hun er vokser fra 20 til 24 :-O

  Fin neglelak, du mindede mig lige om jeg da vidst har nogle Club Matas point :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja nu må de fødder gerne holde en lille pause med at gro ;)
   Neglelakken fik jeg igennem de der "striber", man også samler...

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...