tirsdag den 22. august 2017

Odense Blomsterfestival 2017

I weekenden var vi til Odense Blomsterfestival. Festivalen er gratis og varer torsdag til søndag og desværre var der masser af regn i år, ligesom der har været resten af sommeren.
Vi var der søndag formiddag og det var et stort hit for Malou. Odense City er dækket af blomster og finurlige skulpturer og der er masser af spændende ting for børn. Små kighuller, skøre påfund og ting der kan kravles på. For de større børn var der også kreative aktiviteter såsom byg dit eget fuglehus og mal på muleposer mod en mindre betaling.
Det er rigtig hyggeligt sådan at gå rundt at kigge, forundres og fornøjes over alle de fine blomsterdekorationer. Årets tema var "What a wonderful world"og det var et rigtig godt tema med spændende og forskelligartede dekorationer..

2 kommentarer:

  1. Vi var faktisk på Fyn i weekenden og ville have været forbi søndag inden vi kørte til Sjælland igen - men pga vejret, bytur lørdag nat (kom først hjem ved en 5 tiden) og så at jeg ikke længere kan overskue Odense med parkering valgte vi at droppe det...Så tak for billeder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt, at du kunne bruge det :) Lyder fedt med bytur! Vi var faktisk på cykel derind fordi jeg heller ikke orker at finde parkeringsplads...

      Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...