fredag den 13. september 2013

Must see in London

Mine forældre har inviteret os og mine søskende til London. Juhuu... Om 14 dage går det løs i storbyen. Hvad skal vi se og hvor skal vi spise?
Nogle af os har været der før og for andre er det første gang, så alle de klassiske seværdigheder såsom Buckingham Palace, Big Ben, West Minister og London Eye, skal vi forbi.
Vi har talt lidt om Madame Taussauds, er det mon pengene værd? Og jeg kunne godt tænke mig at besøge Natural History Museum (med gratis entré!), men er det spændende?
Så er der jo også hele shopping-aspektet for min søster og jeg! Hvilke butikker er et besøg værd udover Top Shop og Primark?


7 kommentarer:

 1. Åh, af butikker bliver du nødt til at vandre ind i Waterstones på Piccadelly! Det er bog-himlen.

  Og ellers er en spadseretur i Hyde Park/Kensington Park uendelig fin. Der står Peter Pan statuen foriøvrigt også.
  Jeg nød også at se Kensington Palace, som virkelig er et fint historisk lille kongerige. Hvis man er til den slags :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tip, Rikke :) Det lyder som nogle skønne steder!

   Slet
 2. Vi var på et museum, som hed noget i stil med Museum of Childhood. For det første er det ganske gratis og for det andet er det forholdsvis lille og nemt at overskue. Det er med forskelligt legetøj/barndomsting op igennem tiden (vist helt tilbage fra middelalderen). Tænker det er sjovt for jer alle, når I nu er i forskellige aldre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det lyder virkelig spændende :)

   Slet
  2. Jeg synes i hvert fald, det var et fint museum. Det syntes kæresten, svigermor og den yngste svigerinde også. Ved ikke, om de skifter meget ud i udstillinger. Men der var noget med dukkehuse op gennem alderen, nogle tegneseriefigurer/dukker, dukkevogne op gennem tiden, hvordan "teknik" kom ind i legetøj, legetøjsvåben, osv.

   Slet
 3. Madam Tussades er meget skægt, men skal jeg komme med en anbefaling ville det uden tvivl være London Dungeons. Det er den absolut fedeste seværdighed, jeg i mit liv har oplevet, og har lige haft et glædeligt gensyn med Hamburgs version i sidste uge (læs evt her http://venterpaavin.blogspot.dk/2013/09/sknne-hamburg-dag-1.html) Og ellers vil jeg, når jeg kommer tilbage dertil engang, helt sikkert opleve Harry Potter world (http://www.wbstudiotour.co.uk/), men det kræver selvfølgelig at man er nørd inden for det felt ;-)
  Ellers synes jeg (trods højdeskræk) at det var rigtig hyggeligt at opleve London Eye, og ellers bare at spise lokal mad, og nyde en kaffe i Hyde Park.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tips, Anne. Det lyder virkelig spændende, og er ting, jeg slet ikke ville have tænkt på selv. Nu må jeg se, om mine rejsekammerater er tændt på en uhyggelig oplevelse også :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...