søndag den 1. september 2013

Min fødselsdag

Jeg har haft den dejligste fødselsdag i fredags. Dagen startede med at jeg hejste flaget i haven. Man er vel parcelhusejer.
Kæresten skulle desværre møde rigtig tidligt, så vi spiste ikke morgenmad sammen. Det plejer vi ellers på fødselsdage, men fordi det var fredag, var der alligevel rundstykker på mit arbejde, så det passede fint.


Jeg havde bagt kanelsnegle og to forskellige roulader til mine kollegaer og de var rigtig gode. Den ene roulade var smurt med hjemmelavet blåbær/hindbær-syltetøj og den anden med abrikosmarmelade. Rouladen har jeg før bagt, se her. Opskriften er fra Dansukker.


Jeg havde en råhvid mint&berry kjole på, den er jeg rigtig glad for. Den er nem at style både til fint og til hverdag og rigtig behagelig at have på.


Jeg havde pyntet køkken og stue fint op til fødselsdagsgæsterne om aftenen.I mandags fandt jeg disse fantastiske drinksglas i den lokale genbrug og de blev taget i brug, da jeg havde fødselsdagsgæster. Jeg lavede en velkomstdrink af hjemmelavet hyldeblomstsaft, danskvand og hvidvin. Dejlig frisk og sommerlig.


Til hovedret fik vi svinemørbrad fyldt med champignon og flødeost (kraftigt inspireret af denne), ovnkartofler med friske krydderurter, Salat med grønt fra haven, hjemmebagt grovbrød med hjemmelavet hvidløgssmør (med hvidløg fra haven!) og sauce til. Det var bare godt!Til dessert havde jeg bagt den lækre rabarbertærte med kokos, jeg delte her på bloggen i maj, Den blev serveret med creme fraiche rørt med vanilje, og kaffe og chokolade.


Alt i alt en super dejlig fødselsdag med min dejlige familie og kæreste. Gaverne får deres eget indlæg senere.

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke, kanelsnegle ér og forbliver den bedste fødselsdagskage, hvis man spørger mig - bagte selv en stakfuld i weekenden til samme anledning (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og også tillykke til dig, Anne :)

   Slet
 2. Stort tillykke! Hvor ser det dog hyggeligt og fint ud.

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...