mandag den 23. marts 2015

Madplan uge 13

Jeg var vist lidt overambitiøs med sidste uges madplan. Vi nåede i hvert fald kun igennem to retter på menuen (og take-awayen fra Mc. Donald søndag), fordi jeg fik lavet for meget mad mandag og vi ikke spiste hjemme torsdag og fredag alligevel.
Denne uges madplan var derfor hurtig at lave. Jeg er spændt på, hvad min kødelskende kæreste siger til TO dage med fisk.Han er ikke nær så vild med fisk, som jeg er. Hvis det stod til mig, så spiste vi gerne fisk to-tre gange om ugen, men for husfredens skyld plejer jeg at holde det til én gang pr. uge.

Mandag: Kyllingenuggets, salsadip, ovnbagte rodfrugter og spidskålsalat
Tirsdag: Syrlig pasta med røget laks
Onsdag: Helstegt kyllingebryst med honning og sesam hertil bulgursalat
Torsdag: Fiskefileter med ovnbagte rodfrugter og spidskålssalat
Fredag: Sprøde tortilla pizzaer med chorizo, mascarpone og rucola
Lørdag: Vi ved endnu ikke om, vi spiser hjemme
Søndag: Vi ved endnu ikke om, vi spiser hjemme

2 kommentarer:

 1. Sikke en lækker madplan! Tror jeg vil lade mig inspirere en smule. Har f.eks. aldrig lavet tortilla-pizza før. Bliver det godt, eller er du også debutant?

  En kålsalat kommer helt sikkert på menuen her. Og så må vi se, om jeg kan tvinge lidt fisk ind hos manden. Han minder vist lidt om din på det punkt :-)

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg har lavet det en enkelt gang før. De blev rigtig lækre og meget sprøde. De skal ikke have særlig lang tid i ovnen og der skal ikke for meget fyld på. Til gengæld skal der altså laves 2-4 stk. pr. dame/mand, da der ikke er så meget "mad" i dem som almindelig pizza. Afhænger også lidt af, om man får tilbehør til.
   Vi prøver disse to spidskålsalater i denne uge:
   http://www.foodfanatic.dk/spidskalssalat
   http://frksaust.dk/spidskalssalat-med-aeble-sesam-og-mandler/

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...