torsdag den 16. juli 2015

Brunch og kærestehygge

Vi kommer ikke så meget ud i disse dage. Den ene dag tager den anden og vi har haft rigeligt at se til herhjemme med lille Malou, nye vinduer og et børneværelse, der stadig ikke er færdigt.
Inden jeg gik på barsel fik jeg et gavekort af nogle af pigerne på kontoret.


Det fik vi indløst i dag på Eydes Gastro Pub i Odense. Vi fik lov til at erstatte det medfølgende glas med bobler med et lækkert glas juice. 
Jeg tilkøbte en caffe latte og så gik vi ellers ombord i buffeten. Det var så lækkert og der var rigtig meget forskelligt, så vi blev begge mætte og var meget tilfredse. 


Vi brugte efterfølgende et par timer på lidt shopping i gågaden. 


Malou opførte sig bare så pænt det meste af tiden. 
Vi opdagede, at Magasin har et ammerum med pusleplads, ammestol, ammepuder og microovn til at varme flaske. Her fik Malou en tør ble og lidt mad hos mor, så vi kunne fortsætte shoppingen lidt længere. Dejlig service. 

4 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig som en skøn omgang brunch. Og jeg kiggede selv meget længe på de leggings, I har købt. De er SÅ søde :-)

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Brunchen var bare rigtig god og jeg ELSKER konceptet med buffet ;)
   Jeg glæder mig til at give Malou de små leggings på, de er nemlig bare rigtig søde :)

   Slet
 2. Mums den ser lækker ud den brunch - og dejligt med babyvenlige omgivelser med ammerum med mere. Det er skønt! Sikke nogle fine sommersager hun har fået :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det var en rigtig dejlig brunch. Man bruger sin by på en lidt anden måde med en baby og sætter pris på andre ting ;) der i blandt ammerum.
   Hun er en forkælet lille én. Kjolen har hun haft på i dag. Den er rigtig sød :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...