onsdag den 25. maj 2016

Løbeformen blev testet

I søndags løb jeg min allerførste 10 km. distance nogensinde. Ruten blev gennemført i skønt selskab med min bedste veninde og "personlige løbecoach", Line med bloggen Vidunderlige Virvar, der har god erfaring med længere løbedistancer og noget hurtigere ben end jeg. Det var rigtig hyggeligt at få lidt venindetid, selvom jeg ikke havde meget luft til at snakke, mens vi løb.

Der var sol fra en skyfri himmel og rimelig lummervarmt i Odense i søndags, men ikke desto mindre gennemførte jeg de 10 km. på 1:03:34 og jeg nåede dermed mit mål om at komme igennem på under 1:05.
Vi vandt en spurtpræmie, da vi løb i mål med armene i vejret. Sammen med en løbe t-shirt og en goodiebag føler man sig rimelig forkælet sådan en dag.
For første gang nogensinde prøvede vi at deltage i IForm løbet i Odense med start og mål i Kongens Have. Det var et rigtig fint arrangement, som vi godt kunne finde på at deltage i igen næste år.

Her knap et år efter fødslen af Malou er jeg ved at være tilbage i min gamle løbeform. Tempoet er der lige knapt, men distancerne er længere end nogensinde før. Det er fedt og jeg nyder løbeturene,


2 kommentarer:

 1. Du er så sindssygt sej! Selvom jeg løber længere og en smule hurtigere end dig normalt, så var jeg altså også presset pga. varmen. Det var en fornøjelse at løbe turen med dig <3

  /Line
  www.vidunderligevirvar.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggeligt! Det må vi gøre næste år, når du er i DK igen <3

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...