fredag den 27. maj 2016

Malous fødselsdagsønsker || 1 år

1 ÅR!! Det er jo slet ikke til at fatte og den gennemtyggede kliché, om hvor hurtigt tiden går, flyver over mine læber et par gange om dagen i disse uger.
Om en uges tid har Malou fødselsdag for allerførste gang og selvom den unge dame mest interesserer sig for gavepapir og papkasser, så har moren en masse ønsker på hendes vegne.
Vi har købt en sandkasse til hende. Den skal farmand have samlet og sat op, forhåbentlig når vi det i denne weekend. Den bliver ikke pakket ind, men hun får noget sandlegetøj og andre småting pakket ind på hendes fødselsdag.
Vi holder stor fødselsdag med brunch i næste weekend, hvor hele familien kommer og fejrer hende. Jeg har taget en fridag om mandagen på hendes rigtige fødselsdag. Jeg tror, hun sætter mere pris på hyggetid med mor, end store gaver. Måske tager vi et smut ned i dagplejen med lidt lækkert, det er ikke helt på plads endnu.

For tiden er Malous yndlingslegetøj LEGO Duplo. Selvom, hun allerede har en ret stor samling, så ønsker hun sig lidt mere. Det bliver leget med hver eneste dag. Især dyr, mennesker og vinduer/låger er et hit. De små ting bliver puttet ind i vinduet, taget op igen, puttet ind, taget op og lågen bliver lukket, åbnet, lukket, åbnet... De små figurer er med overalt og i alle skuffer og skabe i huset, kan man finde en Duplo figur. Med alt det LEGO på matriklen. ønsker Malou sig også en pæn kasse til at opbevare det i.
Et andet stort hit hos den lille frøken er Schleich-dyr, der ivrigt vises frem, så vi voksne kan gøre vores bedste for at sige som en gris eller en løve. Til stor fornøjelse for det lille mini-menneske.
Malou har fart over feltet og hun er overalt, så tunnelen og teltet fra IKEA vil være sjovt for hende at udforske både inde og ude. I det hele taget ønsker hun sig udendørs legetøj, da hun er et udebarn, der elsker at være udenfor.
Fart over feltet er der også på den fire-hjulede løbecykel fra Puky og på Bobles rullebrættet, der vil passe rigtig fint ind i den lille samling af Bobles figurer herhjemme.
Dukkevognen er så sød og har en god højde så den kan bruges som gåvogn. Det må enhver lille pige da eje sammen med en lille blød dukke


LEGO opbevaringskassse 220 kr. 
Schleich dyr
Dukkevogn fra Føtex 400 kr.
Pukylino balance-cykel 350 kr.
Sandlegetøj fra IKEA 25 kr.
Duplo f.eks. dette Arktis sæt 270 kr.
Bobles rullebræt 600 kr.
Legetunnel fra IKEA 120 kr.
Legetelt  fra IKEA 60 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...